Το κορίτσι του J. Bieber “έφαγε μπουνιά” για χάρη του!

Ο 16χρονος Justin Bieber και η Selena Gomez είναι ζευγάρι από τον Νοέμβριο, αλλά μέχρι και την ημέρα της απονομής των Oscar, διατηρούσαν χαμηλό profile, δεν αποδέχονταν το δεσμό τους και δεν έδιναν δικαιώματα για σχόλια. Όλα αυτά όμως μέχρι την Κυριακή, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί του Λος Άντζελες και στο πάρτυ που ακολούθησε μετά τα βραβεία.

Το ζευγάρι απολάμβανε παρατεταμένα φιλιά και αγγαλιές, μπροστά στις κάμερες έξω από το χώρο του πάρτυ και με μεγάλη τους χαρά έδειξαν σε όλους μια σειρά από φωτογραφίες που τράβηξαν μαζί.

Με τα χέρια του ενός σφιχτά περασμένα στο σώμα του άλλου, αντάλλαζαν έντονες ματιές που φανέρωναν την αγάπη τους, την ώρα που έπαιρναν πόζες απέναντι στους φωτογράφους. Τα ρούχα τους και τα χρώματα αυτών, επίσης, ταίριαζαν απόλυτα μεταξύ τους και ο οίκος που ”τίμησαν” και οι δυο τους ήταν εκείνος των D&G.

Πρόσφατα μάλιστα, η Selena δέχτηκε διαδικτυακά, απειλητικά μηνύματα από θαυμάστριες του Justin. Αυτό μαθεύτηκε την Τετάρτη, όταν η 18χρονη ενημέρωσε τους φίλους της στο Twitter, ότι θαυμάστρια την τραυμάτισε σοβαρά με μπουνιά που της έριξε. Ύστερα από φωτογραφίες που απεικόνιζαν την ίδια με κρυμμένο πρόσωπο, η ιστορία αυτή πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, φέρνοντας την φοβισμένη Selena σε αμήχανη θέση.

Read More

And More