Ζ. Μακρυπούλια: “Δεν ξέρω αν θα αποφάσιζα να παντρευτώ μυστικά!”

Για το ενδεχόμενο του γάμου, την υπερβολική δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά της και η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το “Dancing with the stars”, που ξεκινά σε λίγες μέρες μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν από λίγες μέρες έκανε μια φωτογράφηση για γνωστή εταιρεία ρούχων στο εξωτικό Κο Σαμούι στην Ταϊλάνδη, ανέφερε πως μαγεύτηκε από την περιοχή, αλλά τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί προορισμοί στους οποίους θα ήθελε να πάει με τον αγαπημένο της. “Η εμπειρία μου έχει δείξει πως δεν έχει σημασία πού θα πάει κάποιος, αλλά με ποιον θα πάει. Το Κο Σαμούι είναι ένα ειδυλλιακό μέρος, όπου μπορείς να ξεκουραστείς. Με τον αγαπημένο μου όμως, θα διάλεγα να πάω στις Μαλδίβες ή τα νησιά Μπόρα Μπόρα”, ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΟΚ!”.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε: “Δεν ξέρω αν θα αποφάσιζα να παντρευτώ μυστικά!” και πρόσθεσε πως η δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά της τον τελευταίο καιρό δεν οφείλεται στην ίδια. “Σε καμιά περίπτωση δεν θα έλεγα ότι υπερεκθέτω τον εαυτό μου”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Για το “Dancing with the stars” που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε το εξής: “Είναι γεγονός ότι το πρώτο “Dancing with the stars” το αγάπησε τόσο πολύ ο κόσμος που φέτος πιο εύκολα απάντησαν θετικά κάποιοι άνθρωποι απ’ ό,τι πέρσι που δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται και ίσως και να το φοβόντουσαν λιγάκι. Κάποια από αυτά τα ονόματα που αναφέρθηκαν όντως θα συμμετέχουν στο “Dancing with the stars II”, αλλά η λίστα δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά ποιοι θα είναι και ποιοι όχι. Ομολογώ ότι το όνομα που με έχει εντυπωσιάσει πιο πολύ απ’ όλα είναι ένα πρόσωπο που προέρχεται από τη Δημόσια Τηλεόραση, ίσως γιατί εμένα με εξιτάρουν περισσότερο οι συμμετοχές ανθρώπων που δεν φαντάζομαι ότι θα μπορούσαν να χορέψουν”.
Τέλος, μιλώντας για την εμφάνισή της, η ίδια δήλωσε πως δεν έχει πρόβλημα με το σώμα της. “Έχω πάρει 3 κιλά από το καλοκαίρι που ήμουν στα πιο αδύνατά μου, οπότε μάλλον στην πρεμιέρα του “Dancing with the stars” θα είμαι περίπου, όπως ήμουν πέρσι”, είπε.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!


Από τη φωτογράφηση της Ζέτας μακρυπούλια στο Κο Σαμούι!

Read More

And More