Μελέτη – Ολιζιέρσκυ: Σενάρια επανασύνδεσης;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χωρισμού της Ελεονώρας Μελέτη με τον Γιάννη Ολιζιέρσκυ. Η ίδια μίλησε ανοιχτά για το τέλος της σχέσης τους, αλλά οι φίλοι τους φαίνεται πως πιστεύουν ότι υπάρχει ακόμη ελπίδα για επανασύνδεση.

Οι φίλοι του ζευγαριού λένε πως η σχέση αυτή δεν έχει τελειώσει οριστικά, καθώς υπάρχουν ακόμα συναισθήματα αμοιβαία και βαθιά. “Δεν αποκλείεται να δούμε την Ελεονώρα και τον Γιάννη ξανά μαζί σύντομα”, λέει άνθρωπος που έζησε από κοντά τον χωρισμό τους στο “ΟΚ!”.
“Καταρχάς μέχρι σήμερα δεν έχουν σταματήσει να τηλεφωνιούνται καθημερινά και έχουν συναντηθεί αρκετές φορές. Η Ελεονώρα δεν κρύβει ότι έχει κλάψει και έχει πονέσει πάρα πολύ, καθώς πίστευε ότι με τον Γιάννη θα περνούσε το υπόλοιπο της ζωής της. Μέχρι τον Δεκέμβριο δεν σταματούσε να λέει πόσο ερωτευμένη ένιωθε με τον σύντροφό της και ήθελε να κάνει παιδιά μαζί του – ο γάμος δεν ήταν κάτι που την ενδιέφερε και το είχε δηλώσει ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις της”, δήλωσε χαρακτηριστικά άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον.
Ακόμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα η γνωστή παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί στους δικούς της ανθρώπους, πως μέχρι να πάρουν την απόφαση να χωρίσουν με τον Γιάννη, δεν τσακώθηκαν ούτε μια φορά.
Την ίδια στιγμή η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από νέο της άρθρο στο blog της στο queen.gr εκφράζει την ενόχληση της για τα δημοσιεύματα ενός site που έγραψε ανακρίβειες για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τους συνεργάτες της, ενώ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο πλευρό της και την στήριξαν.
“Υπάρχουν όμως και τα φίδια, και αυτά εγώ τα πατάω στο κεφάλι. Συνήθεις ύποπτοι, λαθροβίωτοι παλιάτσοι που παλεύοντας για την ….enimerosi 24 ώρες το 24άωρο, γράφουν σενάρια αντί να κυνηγούν ειδήσεις που περνάνε από μπροστά τους, κάτω από τη μύτη τους, απλά αυτοί είναι τόσο χαμηλά που δεν βλέπουν πιο κάτω. Αξιολύπητα κουτά. Έρεε παντού η είδηση του χωρισμού και εσείς γράφατε για καφετζήδες. Πόσο γέλασα μέσα στην στεναχώρια. Και μετά ήρθε το ανέκδοτο.
Ο διευθυντής ειδήσεων του Σταρ, λέει, ο κύριος Μαλέλης, είναι έξαλλος λέει που η Μελέτη του, αντί να δώσει την είδηση για το χωρισμό της, πήγε και την ξέρασε σε αλλουνού το μέσο. Δηλαδή στο προσωπικό της blog. Και είναι τόσο έξαλλος λεει, που θέλει να τη διώξει από το κανάλι ! Πανηλίθιοι! Δεν πρόκειται για είδηση! Πρόκειται για τη ζωή μου!Επειδή εσείς δεν έχετε προσωπική ζωή δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε και οι υπόλοιποι”, γράφει η Ελεονώρα και προσθέτει: “Και για την ιστορία… Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον διευθυντή μου κύριο Σταμάτη Μαλέλη, που γνώριζε από την αρχή το μυστικό μου, το οποίο και του είχα εμπιστευτεί. Εκείνος, το σεβάστηκε, δεν το μοιράστηκε, δεν το εκμεταλλεύτηκε και δεν το λιγουρεύτηκε σαν είδηση. Μόλις μαθεύτηκε- και τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να εκφραστώ ελεύθερα όταν επέλεξα και όπως αποφάσισα- αναφέρθηκε σε αυτό το ζήτημα μέσα από το κεντρικό δελτίο του σταθμού, από υποχρέωση αξιοπιστίας”.

Read More

And More