Χολίδης: Πολυτέλεια είναι που αγόρασα τα ένσημα της μάνας μου και σταμάτησε να δουλεύει!

Ο Χρήστος Χολίδης, γοητευτικός ερμηνευτής γεννημένος σε παραδοσιακή ποντιακή οικογένεια, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”Playboy”, μίλησε για την παιδική του ηλικία και τις γυναίκες.

Όσον αφορά στην εφηβική του ηλικία είπε: ”Στα γήπεδα, ξύλο, τρεχάματα, ως νέος και ως οργισμένο νιάτο ξέσπαγα στον αθλητισμό. Εμένα ο αθλητισμός με έσωσε από τις κακές παρέες και τα ναρκωτικά. Αν κάποια στιγμή παντρευτώ και κάνω παιδιά, θα ήθελα να γίνουν αθλητές”.

Χωρίς κόμπλεξ και δισταγμό δήλωσε πως πρώτη φορά, έκανε έρωτα στα 17. ”Ήμουν μεγάλος. Ήμουν παιδί με μια μπάλα στα χέρια και τίποτε άλλο”, είπε χαρακτηριστικά.

Ποια είναι η σχέση του άραγε, με τις γυναίκες σήμερα; ”Ήμουν πιο καλά πριν μερικά χρόνια γιατί δεν με ένοιαζε. Τώρα είναι πιο σφιγμένα τα πράγματα. Πιο δύσκολο να εμπιστευτείς. Απλώς δεν παύει ποτέ το παιχνίδι να υπάρχει. Δεν παύω να είμαι κυνηγός. Μου αρέσει να κυνηγάω και όχι να με κυνηγάνε”.

Πώς απαντά όμως, σ’ εκείνους που κατά καιρούς του χρεώνουν διάφορες σχέσεις, με γυναίκες της showbiz; ”Ευτυχώς που μου έχουν χρεώσει ωραίες γυναίκες. Είμαι τυπάκι που δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ μια γυναίκα για να κάνει τη δουλειά του. Το θεωρώ άνανδρο”, είπε και στη συνέχεια αποκάλυψε πως ”αν κάποια του κάνει κλικ, το συζητάει για γάμο”. Λες η σχέση του με την Δούκισσα Νομικού να τους οδηγήσει στα σκαλιά εκκλησίας;

Τέλος, σχετικά με το ποια είναι η μεγαλύτερη ”πολυτέλεια” που είχε μέχρι τώρα από τη δουλειά του, ο ίδιος ανέφερε: ”Όταν κατάφερα να κάνω τη μάνα μου να σταματήσει να δουλεύει. Πήγα και αγόρασα τα ένσημα της για να σταματήσει να δουλεύει”.

Read More

And More