Η Σ. Φειδά στην Τατιάνα: ”Στην ζωή μου έχω μάθει να μην επαναπαύομαι. Ζω το δράμα μου!”

Η Σίσσυ Φειδά, που με τη βοήθεια των συνεργατών της αναλαμβάνει να παραδίδει ένα ”Σπίτι από την Αρχή” σε οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις” κι εξομολογήθηκε στην Τατιάνα πράγματα που δεν έχουμε ξανακούσει για εκείνη!

Πώς ήταν τα παιδικά της χρόνια; ”Ήμουν παιδί χωρισμένων γονιών κι όταν αναγκαστήκαμε με τη μητέρα μου να μετακομίσουμε άφησα όλους μου τους φίλους πίσω. Στο καινούργιο σχολείο ένιωθα πολύ μόνη και ήμουν κλειστή.

Πώς σκέπτεται σήμερα; Σήμερα είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι, ό,τι έχουμε ζήσει, καλό ή κακό, χαρές και στεναχώριες, σημασία έχει πώς θα τα εκμεταλλευτούμε, πώς θα τα χρησιμοποιήσουμε για τον εαυτό μας, κρατώντας τα σημαντικά, για να διαγράψουμε την πορεία μας. Το τι θα κρατήσεις είναι θέμα δικής σου επιλογής. Εγώ από τις προσωπικές και τις επαγγελματικές μου σχέσεις, θέλω να κρατάω τα καλά, ακόμη κι αν δεν είχαν αίσιο τέλος.

Πώς ήταν και είναι η ζωή της; Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις κι ενώ καμιά φορά μ’ έπιανε το παράπονο κι ήθελα να μου έχουν έρθει κάποια πράγματα πιο εύκολα, μετά από λίγο συνειδητοποιούσα ότι δεν θα άλλαζα τίποτα, γιατί είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου και χαρούμενη που έχω ανθρώπους δίπλα μου, που με αγαπάνε πραγματικά. Στην ζωή μου έχω μάθει να μην επαναπαύομαι. Ζω το δράμα μου, αλλά μετά παίρνω τα πάνω και λέω: ”Άντε.. και ξανά προς τη δόξα τραβά..”

Σχετικά με τα σχόλια κάποιων γύρω από την περιποιημένη εμφάνισή της, ειδικά επειδή επισκέπτεται σπίτια φτωχών η Σίσσυ είπε: ”Μου κάνει εντύπωση πώς κάποιος χαλάει τόση ενέργεια, τόσο σάλιο και τόσο χρόνο απ’ τη ζωή του, για να ασχολείται με το αν ”η Φειδά το παίζει κάπως ή τι φοράει”. Να ‘χω πει ή να ‘χω κάνει κάτι το δέχομαι. Και τη σάτιρα δέχομαι και όλα. Ειδικά τον πρώτο χρόνο, δεν είχα κομμωτή, μακιγιέζ κι ενδυματολόγο. Το κανάλι με βοήθησε αργότερα σ’ αυτό. Αυτοί οι οποίοι σχολιάζουν είναι συνήθως κυρίες της τηλεόρασης, που έχουν και στυλίστα και κομμωτή, όπου κι αν πάνε. Καμία οικογένεια από όσες συνάντησα, δεν ενοχλήθηκε ποτέ από την εμφάνισή μου.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More