Β. Καρράς: “Το 50% των ζευγαριών είναι fake και πληρωμένα”

Ο Βασίλης Καρράς μπορεί να δίνει σπάνια συνεντέυξεις αλλά ξέρει να μιλάει “έξω από τα δόντια” όταν το κάνει. Έτσι και σήμερα, μίλησε στον Γιώργο Καραμέρο και στον Σπύρο Χαριτάτο για τα 40 χρόνια γάμου, τη νύχτα, την κρίση, την κλοπή και την έκθεση της ζωής του, που μπορεί να το κάνει η Κοκκίνου αλλά του ίδιου δεν του πάει!

Για το επάγγελμα του τραγουδιστή: “Προσπαθούμε με τα τραγούδια να διασκεδάσουμε τον κόσμο και να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν το πετυχαίνουμε πάντα αλλά προσπαθούμε να καλύπτουμε πληγές ή να σκαλίζουμε πληγές, κατά 90% πληγές έρωτα”

Για την οικονομική κρίση της χώρας και της νυχτερινής ζωής: “Με την κρίση είναι δύσκολα τα πράγματα, έχουμε πέσει όλοι πάνω στους πολιτικούς, μπορεί να έκαναν λάθη αλλά κάναμε και εμείς λάθη. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, είμαστε δυνατός λαός αρκεί να έχουμε θέληση και αντοχές. Το μαγαζί γεμίζει αλλά δεν κερδίζει τα χρήματα που έβγαζε στο παρελθόν. Πίσω από τον καλλιτέχνη υπάρχουν πολλοί άνθρωποι οι οποίοι περιμένουν με δύο μεροκάματα να ταΐσουν τις οικογένειές τους. Πρέπει να χαμηλώσουμε τα «κασέ» μας οι καλλιτέχνες, ήρθε η ώρα. Πλέον δεν πρέπει να βάζουμε νερό στο κρασί μας αλλά δύο σταγόνες κρασί στο νερό μας για να φαίνεται πως πίνουμε!”.

Ο καλλιτέχνης αποκάλυψε πως πρόσφατα του άνοιξαν το αυτοκίνητο δίχως να το πειράξουν καν. “Το άνοιξαν με υπολογιστή!” Μάλιστα δεν είναι σύμφωνος με τη συμπεριφορά του Στέλιου Μάινα, όταν συνέβη το περιστατικό που τον λήστεψαν στο κέντρο. Δεν μπορείς να βγαίνεις στα κανάλια να το λες και μετά να μην κάνεις μήνυση. Γιατί το έκανε; Για τα κανάλια;”

Για την αλλαγή στην εμφάνισή του: “Έχω χάσει 22 κιλά. Κάνω μία προσπάθεια γιατί ξέφυγα τελευταία. Όλα τα χρόνια καταπιεζόμουν, τα τελευταία 7-8 χρόνια ξεφύγαμε με τα τσίπουρα και όλα τα υπόλοιπα! Ήρθε η ώρα να μαζευτώ, ελπίζω να καταφέρω να κρατηθώ γιατί και η εμφάνιση μετράει στο επάγγελμα μας”.

Για την συνεργασία του με την Έλλη Κοκκίνου αλλά και για το πώς αισθάνεται εκείνη με την έκθεση της προσωπικής της ζωής: “Η Έλλη είναι άψογη, σέβεται και δουλεύει σκληρά. Ακόμα και στο κέντρο της επικαιρότητας να μην ήταν όταν ο άλλος δουλεύει σκληρά, φαίνεται και το δέχεται και ο κόσμος. Μπορεί να αρέσει στην Έλλη να εκτίθεται στο ευρύ κοινό, εμένα δεν μου πάει. Το να δείξουμε κάτι στα περιοδικά είναι το μόνο εύκολο, το να κρύψεις όμως κάτι είναι πιο δύσκολο, δεν μπορούμε. Όταν δεν προκαλείς δεν είσαι πρώτος, γιατί δεν πουλάς και δεν ασχολούνται μαζί σου. Ο καλλιτέχνης πρέπει να πουλάει με μέτρο την προσωπική του ζωή και να ζει κανονικά.”

Για το πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει κανείς που βρίσκεται στη νύχτα, οικογένεια είπε: “Είμαι 40 χρόνια με τη γυναίκα μου. Είναι δύσκολο όταν δουλεύεις νύχτα να κρατήσεις την οικογένειά σου. Πρέπει να ευχαριστούμε και να επαινούμε τους ανθρώπους που έχουν αντέξει και έχουν μείνει δίπλα μας. Δεν το θεωρώ σωστό να βγαίνεις και να λες ότι αγαπάς τον άλλον και ότι είσαι ερωτευμένος, άσε να το λένε οι δημοσιογράφοι αυτό για σένα. Εδώ βγαίνει η άλλη και λέει ότι είναι έγκυος ενώ είναι τριών ημερών. Δες πρώτα το παιδί και μετά πες το!”

Για τα ζευγάρια της showbiz: “Στη νύχτα έχουμε δει πολλά πράγματα. Το 50% των σχέσεων είναι πληρωμένα ζευγάρια. Νοικιάζουν γυναίκες, άντρες… Γιατί κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας;”

Read More

And More