Το ντουέτο της Κορομηλά με τον Αλ Μπάνο!

Όπως γράφει το ΛΟΙΠΟΝ, η Ρούλα και πάλι ετοιμάζει τη μεγάλη έκπληξη! Μια μοναδική εμφάνιση στο πλατό του «Greek Idol», όχι μόνο παρέα με τον αγαπημένο της φίλο Γιάννη Πλούταρχο, αλλά και με τον Ιταλό τραγουδιστή Αλ Μπάνο Καρίσι.
Ο δίσκος που έκανε πρόσφατα ο Πλούταρχος με τον Ιταλό καλλιτέχνη και η αναβίωση του «Felicita» γνωρίζει τρελή επιτυχία. Έτσι, πριν από λίγο καιρό η Ρούλα προσέγγισε μέσω του Γιάννη τον Αλ Μπάνο και του ζήτησε να έρθει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να εμφανιστεί στο πλατό του talent show που θα παρουσιάσει. Η έκπληξη όμως θα έρθει από αλλού. Ο Ιταλός καλλιτέχνης -όπως και ο Γιάννης Πλούταρχος- θα ερμηνεύσει τις μεγάλες του επιτυχίες, αλλά θα τραγουδήσουν και οι τρεις μαζί ένα ιταλικό τραγούδι!

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Ρούλα Κορομηλά ήδη έχει ξεκινήσει κάποια μαθήματα ορθοφωνίας, οπότε, όταν η επίσκεψη του Αλ Μπάνο οριστικοποιηθεί, να είναι έτοιμη για το τραγούδι. Ποια είναι όμως η επιτυχία που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες; Το «Scoppia, scoppia», η τεράστια επιτυχία της Ραφαέλα Καρά τη δεκαετία του ’80.

Περισσότερα στο zappIT!

Read More

And More