Φ. Μαστροκώστα : “Δεν πιστεύαμε ποτέ ότι ο καρκίνος θα συμβεί και σε εμάς”

Η Φώφη Μαστροκώστα μίλησε στο περιοδικό “People” για τις δύσκολες καταστάσεις που πέρασε στη ζωή της, για τον θάνατο του πατέρα της, για την αδερφή της Γωγώ Μαστροκώστα, για την καθημερινότητα της αλλά και για την αγαπημένη της κορούλα!
Η 39χρονη Φώφη στην ερώτηση τι της λείπει περισσότερο από την ζωή της δήλωσε : “Ο μπαμπάς μου, ο Κωνσταντίνος! Τον έχασα το 2005 σε ηλικία 63 ετών από μια σπάνια αρρώστια στους πνεύμονες. Μετά εμείς κάναμε την δική μας οικογένεια, τα παιδιά μας, αλλά ήθελα να τα δει όλα αυτά. Εκείνος ήθελε πολύ να δει εγγόνι αλλά αυτό δυστυχώς δεν έγινε.”
Στη συνέχεια μίλησε για την άσχημη εμπειρία που είχε η αδερφή της, Γωγώ Μαστροκώστα, από την αρρώστια : “Ο καρκίνος ήταν κάτι που ακούγαμε να συμβαίνει στους γύρω μας, αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα συμβεί και σε εμάς, στο σπίτι μας. Ήταν ένα γεγονός που με στιγμάτισε, κάτι που ταρακούνησε όλη την οικογένειά μας. Τώρα δόξα τον Θεό όλα είναι καλά.”

Δεν παρέλειψε όμως να μιλήσει και για την κορούλα της : “Αυτό που προσπαθώ είναι να περνάω αρκετό χρόνο με την Ερσύνη. Η κόρη μου μου έχει αλλάξει την ζωή μου”
Τέλος μίλησε για την εκπομπή της στην τηλεόραση που ονομάζεται “Real Housewives” : “Η τηλεόραση μπήκε τώρα στην ζωή μου σαν μια ωραία πρόκληση για μένα, σαν κάτι ευχάριστο, σαν κάτι το διαφορετικό απ’ αυτά που ήδη κάνω!”
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More