Ντ. Παπαδημητρίου: “Στεναχωρήθηκα με όσα διάβασα και άκουσα για το διαζύγιό μου”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”HELLO”, μίλησε για τη συμμετοχή της στην θεατρική παράσταση ”Σεσουάρ για δολοφόνους” και δηλώνει χαρούμενη που βρίσκεται σ’ αυτήν.

Σχετικά με την εστίαση στην προσωπική της ζωή η ίδια είπε: ”Δεν ανήκω στην κατηγορία των ανθρώπων που προβάλλουν ιδιαίτερα την προσωπική τους ζωή. Αν νομίζεις πως θέλεις να κρατήσεις μακριά από τα φώτα αυτό το κομμάτι, σίγουρα μπορείς. Θα σου κοστίσει βέβαια, γιατί αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να μην είμαι η αρεστή των περιοδικών και των εκπομπών. Δεν θα μιλήσω για ζουμερά κι ενδιαφέροντα, σ’ αυτό το κομμάτι” και στη συνέχεια δήλωσε ότι την στεναχώρησε πολύ που το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε αρκετά το διαζύγιό της, καθώς διάβασε και άκουσε αναληθή πράγματα.

Πόσο δύσκολο είναι το μεγάλωμα των γιων της, Διονύση και Φίλιππου; ”Είναι πολύ δύσκολο και κυρίως τις περιόδους, που δουλεύω και είμαι από το πρωί έως το βράδυ στο ”τρέξιμο”. Έχω ως αρχή, να προσπαθώ να κάνω μία δουλειά τη σεζόν. Έτσι έχω ελεύθερο χρόνο για τα παιδιά. Ούτως ή άλλως, λειτουργώ γενικά υπό πίεση, παρά στην απόλυτη ηρεμία και ξεκούραση”, είπε η ίδια και παραδέχτηκε πως, από την ημέρα που έγινε μητέρα, έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες κι ο τρόπος ζωής της, αφού όποια απόφαση κι αν πάρει, πάντα περνάει μέσα από το ”πρίσμα” των παιδιών.

Για τον ”έρωτα”, υπογράμμισε: ”Είμαι ανοιχτή στον έρωτα, ανάλογα τη στιγμή και τη χρονική φάση. Δεν μπορώ να πω ότι, μου είναι αδιάφορο αυτό το κομμάτι. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ανοιχτοί, σε κάτι τόσο όμορφο, αλλά πάντα παίζει ρόλο η χρονικη στιγμή κατά την οποία θα μας συμβούν όλα αυτά.”

Σήμερα η Ντορέττα δηλώνει πως, είναι ευτυχισμένη κατά στιγμές, αφού η ευτυχία είναι στιγμιαίο συναίσθημα έτσι κι αλλιώς, και η ευχή που θέλει πλέον να της δίνουν είναι, ”ό,τι συμβαίνει στη ζωή της, να γίνεται για καλό!”

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More