Ο Θ. Ευθυμιάδης στην Τατιάνα: ”Δεν πρέπει να λες μεγάλες κουβέντες!”

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης ήταν καλεσμένος σήμερα στο ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για το πώς γνωρίστηκε με τη σύζυγό του, Άννα, την οικογένειά του και τις επιχειρηματικές του κινήσεις, στο ”Garden”.

Σχετικά με την οικογένεια, είπε: ”Αν με το κεφάλαιο του έξω, χαχαχα χουχουχου, μπαράκια, clubbing τρελό, ”τι κάνεις, πώς σε λένε” και τα λοιπά, δεν νιώσεις ότι έχεις βαρεθεί, μην ανοίξεις το καινούργιο κεφάλαιο, που λέγεται σοβαρή σχέση για γάμο και παιδιά. Εγώ προσευχόμουνα γι’ αυτό. Οπότε όταν κάτι, παρακαλάς να σου έρθει, αναλαμβάνεις και μια ηθική υποχρέωση μετά να το υποστηρίξεις”.

Πώς γνωρίστηκε με την Άννα; ”Με την Άννα γνωριστήκαμε στη σειρά… Μεγάλες κουβέντες δεν πρέπει να λες, γιατί εγώ έλεγα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ ηθοποιό και μοντέλο. Έχει μια ιδιαίτερα ομορφιά. Δεν προέβαλε την ομορφιά της, κι αυτό για μένα ήταν πολύ συγκινητικό κι ερεθιστικό στο να την γνωρίσω. Μετά είδα και την καλλιέργεια του μυαλού της και το γεγονός ότι κατάγεται από την Σερβία, μια χώρα που πήρε πολλά μαθήματα, σαν αυτά που παίρνουμε εμείς τώρα από την οικονομική κρίση… ”

Επιπλέον, αποκάλυψε πως κάνει μπάνιο στη θάλασσα το χειμώνα, τρώει μόνο γαλακτοκομικά, λαχανικά, φρούτα και ψάρι, σταμάτησε το kick boxing και ξεκίνησε γιόγκα.

Δες το βίντεο:

Read More

And More