Ακόμα και τα supermodel έχουν κυτταρίτιδα! Ποιο είναι το ακριβοπληρωμένο της φωτογραφίας;

Ναι! Είναι το πανέμορφο, ακριβοπληρωμένο και …ζωηρό super model Kate Moss! H 37χρονη καλλονή, περπάτησε χθες στην πασαρέλα, κατά τη διάρκεια της επίδειξης της χειμωνιάτικης κολεξιόν του οίκου Louis Vuitton, και εντυπωσίασε όχι μόνο με την ομορφιά της αλλά και με το … θράσος της να ανάψει τσιγάρο και να το χρησιμοποιήσει ως… αξεσουάρ,όση ώρα ήταν στην πασαρέλα!

Βέβαια εμείς ως γυναίκες… βλέποντας τη φωτογραφία δεν μείναμε μόνο στο τσιγάρο που απαγορεύεται σε κλειστούς χώρους αλλά στα… ακριβοπληρωμένα οπίσθιά της, που παρά το γεγονός ότι είναι αδύνατα, είναι γεμάτα κυτταρίτιδα!

Όπως μπορείς να διακρίνεις και εσύ στη φωτογραφία, παρά τις τέλειες αναλογίες το σορτσάκι δεν κολακεύει ιδιαίτερα το μοντέλο, κάνοντας τις υπόλοιπες …κοινές θνητές να νιώθουμε καλύτερα!

Φέτος το καλσόν δεν είναι στη μόδα όπως μαθαίνουμε από την ενότητα fashion του TlIFE, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, ίσως να βοηθούσε και να έκρυβε τις όποιες ατέλειες που όταν υπάρψουν σε μοντέλα, γίνονται …μεγάλες ατέλειες!

Σε αυτή τη φωτογραφία βέβαια, πρέπει να ομολογήσουμε ότι είναι πανέμορφη και αψεγάδιαστη!

Λίγη ώρα μόνο, μετά την εμφάνισή της στην πασαρέλα, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες που έδειχναν το μοντέλο να έχει κάποιο πρόβλημα αφού η έκφρασή της και το ταλαιπωρημένο πρόσωπό της δεν θύμιζε σε τίποτα το σούπερ μόντελ που περπάταγε νωρίτερα στην πασαρέλα της εβδομάδας μόδας του Παρισιού!

Read More

And More