Κ. Λέχου: ”Έμεινα μόνη στη χειρότερη στιγμή της ζωής μου”!

Η Κατερίνα Λέχου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ”Hilton Athens Magazine”, παραδέχεται, σχετικά με την εμφάνισή της στο ”Νησί” και την τσαλακωμένη της εικόνα: ”Πώς αλλιώς θα μπορούσα να είμαι, για να μείνω πιστή στο ρόλο μου;” και συνεχίζει: ”Μπορώ να πω ότι η αδιαφορία που επέδειξα για την εξωτερική μου εμφάνιση έδρασε απελευθερωτικά για μένα, καθώς τις περισσότερες φορές, όταν εμφανίζεσαι κάπου, έχεις το άγχος για το πώς θα δείχνεις. Στο “Νησί” όμως με ενδιέφερε μόνο αυτό που ζούσα”.

Αναπολώντας το παρελθόν, θυμήθηκε τη χειρότερη στιγμή στη ζωή της, την οποία δεν δίστασε να μοιραστεί: ”Ήταν όταν αντιμετώπισα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, παράλληλα με κάτι προσωπικό μου: έμεινα μόνη, την ώρα που περίμενα συναισθηματική υποστήριξη. Φαντάσου τι δύναμη χρειάζεσαι όταν σου τυχαίνει ένας τέτοιος συνδυασμός. Είναι η στιγμή που λες “Παιδιά, τι συμβαίνει, πώς γίνεται να έχω μείνει μόνη και αβοήθητη;”. Κι όμως, τελικά αποδείχθηκε ότι ακόμα και τότε διέθετα ισχυρά αποθέματα δύναμης”.

Τέλος, αιτιολόγησε την άποψή της, που την θέλει να μην θεωρεί τίποτα δεδομένο στην προσωπική της ζωή: ”Ποτέ δεν έχω πει “αυτόν τον έχω”. Πιστεύω άλλωστε πως από τη στιγμή που αισθάνεσαι ότι έχεις κατακτήσει κάποιον, τον βάζεις λίγο στη γωνία. Αυτό για μένα σημαίνει πως τον έχασες! Δεν μου αρέσει ο πρώτος καιρός του έρωτα, όταν παιδεύεις και παιδεύεσαι! Ούτε είμαι από τις γυναίκες εκείνες που όταν ερωτεύονται χάνουν το μυαλό τους. Στον έρωτα μ’ αρέσει το λίγο μετά, η ηρεμία…”

Read More

And More