Ε. Μελέτη στον Κωστόπουλο: “Καλά έκανε η Κοκκίνου και τα έφτιαξε με τεκνό!”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα έδωσε χθες το βράδυ στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τον πρόσφατο χωρισμό της, τους άντρες και την Έλλη Κοκκίνου.

H Ελεονώρα δεν δίστασε να σχολιάσει την Έλλη Κοκκίνου και τη σχέση της με τον 18 χρόνια νεότερό της, Γιώργο Μπόγρη: “Η Κοκκίνου καλά έκανε και τα έφτιαξε με τεκνό. Και ποιος είσαι εσύ που θα βγεις και θα κρίνεις την Κοκκίνου. Αλλά θα ήθελα εγώ να μην κάνω αυτήν την επιλογή στη ζωή μου γιατί έχω άλλα όνειρα για τον εαυτό μου. Έχω ζήσει τη ζωή μου, δεν έχω αποθημένα, θα θεωρήσω πισογύρισμα να γυρίσω στα σαράντα μου στην ζωή των είκοσι…”, είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα και πρόσθεσε: “Σε 8 χρόνια θα ήθελα να έχω βρει τον άλλο μου μισό, τον άνθρωπο μου και να είμαστε μαζι. Το ιδανικό θα ήταν να έχω 2 παιδιά. Σιγά μην δουλεύω στα σαράντα μου στην τηλεόραση. Βρες μου εσύ έναν άνθρωπο που θα ποντάρει ότι στα σαράντα του θα είναι στην τηλεόραση. Βασικά θα ήθελα να μην δουλεύω καθόλου”.
Για το χωρισμό της με τον Γιάννη, η ίδια ανέφερε το εξής: “Μετά το χωρισμό ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Υπάρχουν αυτές που κλείνονται σπίτι και βάζουν τις πλερέζες. Εγώ δεν είμαι έτσι”, δήλωσε και συμπλήρωσε: “Δεν ζήλευε ο Γιάννης ή μάλλον δεν έδειχνε ότι ζήλευε. Δεν κοίταγε και ποτέ δεν μου είχε δώσει τέτοιο δικαιωμα. Μπορεί μερικές φορές να ένιωθα εγώ μία ανασφάλεια δικιά μου και να έλεγα την βλακεία μου”.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου, που την συγκίνησε πολύ και απάντησε στο αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης: “Ένα ζευγάρι που χωρίζει δεν χωρίζει για να τα ξαναβρεί. Δεν είμαι Πυθία”, σημείωσε.
Όσον αφορά τη συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, η Ελεονώρα αποκάλυψε πως της είχε γίνει και παλιότερα πρόταση, αλλά δεν είχε δεχτεί. “Φέτος θέλω να διαφέρω επειδή έμαθα ότι θα είναι πολλές όμορφες κοπέλες στο Dancing”.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην Τζούλια Αλεξανδράτου και τις ροζ ταινίες: “Εγώ δεν αντέχω την υποκρισία. Η Τζούλια έκανε κάτι και δηλώθηκε. Μου την σπάνε αυτοί που το παίζουν παράγοντες ενώ κρύβουν πολλά από κάτω. Πρέπει να είσαι πολύ ενοχικός για να δηλώνεις ότι δεν έχεις δει ποτέ τσόντες.”

Read More

And More