Νέα επίθεση της Φ. Σκορδά στη Σ. Φειδά! Τι συμβαίνει με τις δυο παρουσιάστριες;

Τι συμβαίνει τελικά με τη Φαίη και τη Σίσσυ; Σήμερα είδαμε στο Πρωινό mou, νέα επίθεση της Φαίης Σκορδά στην παρουσιάστρια του “Σπίτι από την αρχή”, Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ είχε πάει στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης του Α. Ρήγα και της Ε. Παπούλια και οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για μια ακόμη φορά για το “υπερφορτωμένο” ντύσιμο και τα κοσμήματα που φοράει στις εκπομπές της. Η παρουσιάστρια του Alpha είπε ότι δεν νομίζει να φοράει κάτι περισσότερο τρανταχτό από τις υπόλοιπες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και ότι είναι από τις λιγότερο περιποιημένες.Μόλις τελείωσε το βίντεο, η Φαίη είπε: “Απα πα είπε δηλαδή όλες τις άλλες παρουσιάστριες υπερφορτωμένες”! Εκεί την διέκοψαν οι υπόλοιποι του πάνελ, οι οποίοι είπαν τα χειρότερα ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να τους επαναφέρει στην τάξη.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια του Πρωινό mou κάνει επίθεση στην Φειδά. Πριν λίγο καιρό η Φαίη ήταν ιδιαίτερα καυστική μαζί της, όταν εκείνη μίλησε για τις δηλώσεις της σχετικά με ταξίδι αστραπή που είχε κάνει στο Μαϊάμι,διαψεύδοντας ότι είχε πει κατι τέτοιο. Τότε η Φαίη ενοχλημένη είχε πει ότι δεν μπορεί “η κυρία αυτή” να κατηγορεί τον δημοσιογράφο, για δηλώσεις που έκανε η ίδια!

Έκανε όμως και ένα …πικρό σχόλιο για τις ενδυματολογικές επιλογές της Φειδά, όταν επισκέπτεται τα σπίτια των ανθρώπων που αλλάζει τα σπίτια τους. “Ίσως να είναι και επιλογή του καναλιού για να φαίνεται η διαφορά μεταξύ της παρουσιάστριας και της εκάστοτε φτωχής οικογένειας. Θα πρέπει όμως να προσαρμόζεσαι και με αυτό που παρουσιάζεις” είχε πει τότε για να προσθέσει: “Αν για παράδειγμα παρουσίαζε η Καλομοίρα το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα αγκάλιαζε τους ανθρώπους αυτούς και θα ήταν αληθινή στα συναισθήματά της”.

Η ένταση στις σχέσεις των δυο παρουσιαστριών, είχε ξεκινήσει όταν η Φαίη ήταν ακόμα στο Αlter. Τότε η κάμερα του Πολύ μπλα μπλα είχε προσεγγίσει την Σ. Φειδά για μια δήλωση την ώρα που η εκπομπή ήταν στον αέρα και η Φειδά μόλις άκουσε το όνομα της Σκορδά, αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις. Αυτό όπως φαίνεται δεν το άντεξε η Φαίη και από τότε όποτε της δοθεί η ευκαιρία, σπεύδει να κάνει καυστικά σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες η Σίσσυ Φειδά έχει αισθανθεί πολλές φορές αμήχανα και άβολα, ακούγοντας τη Φαίη να λέει ότι είναι προκλητική φορώντας πανάκριβα μοντέλα μεγάλων οίκων ενώ όπως έχει εκμυστηρευτεί η ίδια σε άνθρωπο από το στενό της φιλικό περιβάλλον, επειδή στην εκπομπή δεν είχε ούτε στυλίστα ούτε αμπιγιέζ πήγαινε η ίδια στο Ζara και αγόραζε ρούχα και αξεσουάρ για να μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των εκπομπών και να μην φοράει συνέχεια τα ίδια ρούχα.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τη σημερινή εκπομπή

Read More

And More