Ν. Καρρά στο TLIFE: Όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει. Μου το έχει αποδείξει η ζωή!

Η Νικολέτα Καρρά είναι μια ταλαντούχα ηθοποιός που δηλώνει πως, σε όλες τις δουλειές που έχει κάνει, έχει περάσει πολύ καλά. Και μπορεί το 50-50 για την ίδια να κατατάσσεται ψηλά, αλλά αυτό δεν ακυρώνει τις υπόλοιπες συνεργασίες της, μέχρι σήμερα. Το TLIFE επικοινώνησε μαζί της κι έμαθε τις απόψεις της για την απιστία, τον γάμο και τα παιδιά, τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστεί.

Ταυτίζεται με τον ρόλο της στο 50-50;Τον ρόλο μου στο 50-50 τον έχω αγαπήσει, αλλά δεν θα έλεγα ότι ταυτίζομαι με την ”Μαρία”. Έχω αγαπήσει όμως τον ρόλο πολύ, γιατί αυτή η δουλειά έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για ‘μένα, οπότε ό,τι έχει να κάνει με το 50-50 είναι μέσα στην καρδιά μου. Ο ρόλος είναι κάτι που έχω λατρέψει και εγώ και ο κόσμος. Όταν πήρα τα πρώτα σενάρια στα χέρια μου, δεν περίμενα ότι θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία η σειρά. Ήταν έκπληξη και κάτι που συνέβαινε σταδιακά, με το πέρασμα του χρόνου.”

Ποια η σχέση της με τον Σάκη Μπουλά και τους άλλους συνεργάτες της; ”Η χημεία που έχουμε όλοι μεταξύ μας, σ’ αυτό το σίριαλ είναι μοναδική. Με τον Σάκη Μπουλά, έχουμε εξαιρετική συνεργασία και εκτός αυτού, και μια ανθρώπινη σχέση. Εκτός του ότι τον εκτιμώ πάρα πολύ σαν συνάδελφο, τον αγαπάω πάρα πολύ και σαν άνθρωπο.”

Θα μπορούσε να ανεχτεί μια άσωτη ζωή σαν εκείνη του ”Παυλίτου”; ”Η πρώτη απάντηση που μου έρχεται είναι όχι, αλλά από την άλλη εξαρτάται. Σε τι φάση θα με έβρισκε, ποιες θα ήταν οι συνθήκες που θα γινόταν αυτό. Αν μια σχέση ξεκινούσε έτσι, δεν θα το δεχόμουν και θα έφευγα από αυτή. Αλλιώς όμως, συμπεριφέρεσαι στην αρχή μιας σχέσης κι αλλιώς όταν αυτή έχει προχωρήσει μέχρι την οικογένεια. Εξαρτάται από τις συνθήκες που θα επικρατούσαν.”

Πώς βλέπει την απιστία; Έχει απατήσει; ”Δεν έχω απατήσει ποτέ. Είναι κάτι που βρίσκεται μακριά από το δικό μου το μυαλό, όσον αφορά στη δική μου νοοτροπία. Ξέρω όμως, ότι οι άντρες το συνηθίζουν αυτό περισσότερο από τις γυναίκες. Δεν ξέρω πώς θα το αντιμετώπιζα, αν μάθαινα ότι ο σύντροφός μου μ’ έχει απατήσει, δεν το έχω μάθει ποτέ. Νομίζω είναι κάτι που δεν θα μπορούσα να το χειριστώ, αλλά δεν θα ήθελα να είμαι απόλυτη, γιατί… ποτέ δεν ξέρεις.”

Ο ρόλος της στην Πολυκατοικία; ”Είναι ένας ρόλος που μου άρεσε πάρα πολύ, αφενός γιατί άλλαζα γκάμα, ήταν κάτι εντελώς καινούργιο και διαφορετικό, από όσα μου είχαν προτείνει και όσα είχα κάνει μέχρι τότε. Ο ρόλος μου άρεσε γιατί έκανα κάτι διαφορετικό, μια μητέρα με ένα παιδί και δεύτερον, γιατί ο ρόλος έχει να κάνει με τον ρατσισμό, ένα θέμα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Έτσι, ο ρόλος αυτός είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και ήταν μεγάλη πρόκληση για ‘μένα.”

Πώς αισθάνεται, που παρά την κρίση, συμμετέχει σε δύο σειρές; ”Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή. Παρόλα αυτά όμως, φοβάμαι ταυτόχρονα, γιατί η κρίση δεν έχει περάσει και πιστεύω πως μέχρι τότε, έχουμε μπροστά μας αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Προς το παρόν κάνω τον σταυρό μου κι εύχομαι να συνεχίσει εξίσου καλά η πορεία μου και στο μέλλον.”

Η καλή της εμφάνιση, της έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα; ”Γενικά, η καλή εμφάνιση των ανθρώπων, δημιουργεί σε κάποιους άλλους μια προκατάληψη. Αυτή η προκατάληψη είτε έχει να κάνει με την έλλειψη ταλέντου, είτε με την έλλειψη εξυπνάδας και μυαλού κ.α. Οι περισσότεροι, όταν βλέπουν μια όμορφη γυναίκα, πιστεύουν ότι κάτι της λείπει το οποίο το οριοθετούν μόνοι τους. Δηλαδή, μια καλή εμφάνιση συνοδεύεται από ελλείψεις. Αυτό το ‘χω αντιμετωπίσει και στη δουλειά και στις διαπροσωπικές μου σχέσεις.

Είναι όμως, κάτι που πια δεν μ’ ενοχλεί. Για όνομα του Θεού, αν θεωρούμε μια καλή εμφάνιση, μειονέκτημα. Ο μόνος τρόπος που έχω βρει να το αντιμετωπίζω αυτό είναι ο εξής. Λέω: ”Οκ, αν θέλει κάποιος να βγάλει συμπεράσματα ας με γνωρίσει πρώτα. Εάν θέλει να βγάλει συμπεράσματα χωρίς να με γνωρίσει, είναι δικό του πρόβλημα και δικό του θέμα.” Εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό.”

Πώς βλέπει τις ανθρώπινες σχέσεις σήμερα; Αυτό το διάστημα είναι ερωτευμένη; ”Το ότι κάποιοι επιλέγουν να επικοινωνούν διαδικτυακά, είναι ένα δείγμα της απομόνωσης των ανθρώπων. Είμαι κατά σ’ αυτό, στο να προσεγγίζεις ανθρώπους μέσω διαδικτύου, παρόλο που είμαι υπέρ της τεχνολογίας. Εγώ είμαι μια χαρά στα προσωπικά μου, στη σχέση μου αυτή την περίοδο!”

Σκέφτεται το ενδεχόμενο του γάμου και της οικογένειας; ”Ναι. Φυσικά. Θεωρητικά μ’ ενδιαφέρει πάρα πολύ. Στην πράξη θα δούμε. Είναι δύσκολο σ’ αυτές τις μέρες, να πάρεις απόφαση για οικογένεια και παιδιά. Μακάρι να μπορέσω στο άμεσο μέλλον να κάνω κι αυτό. Πάντως, γενικά, είμαι υπέρ του γάμου, της οικογένειας και των παιδιών. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να κάνω παιδί εκτός γάμου. Όταν μιλάμε για παιδιά, είμαι υπέρ του γάμου. Εφόσον θες να κάνεις παιδιά, πιστεύω πως ο γάμος είναι απαραίτητος για πάρα πολλούς λόγους.”

Ποια τα σχέδιά της για το μέλλον; ”Επειδή όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει κι εμένα η ζωή μου το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές αυτό, αποφεύγω να κάνω σχέδια, παρά μόνο για το άμεσο μέλλον. Το πολύ για τον επόμενο μήνα δηλαδή. Πρώτα ο Θεός, θα συνεχίσω τις παραστάσεις μου και τα γυρίσματα για το 50-50 και μετά βλέπουμε!”

Πώς καταφέρνει να έχει τόσο fit εμφάνιση; ”Μέχρι τώρα είχα μόνο την γυμναστική κι έτρωγα ό,τι έβρισκα μπροστά μου. Ό,τι να ‘ναι και όσο να ‘ναι. Δεν έχω προσέξει ποτέ στη ζωή μου την διατροφή μου. Εδώ κι ενάμιση μήνα όμως, που έχω κόψει το τσιγάρο την προσέχω, γιατί ο περισσότερος κόσμος που κόβει το κάπνισμα, παίρνει απότομα κιλά. Γι’ αυτό κι εγώ κάνω μια πιο προσεγμένη διατροφή και συνεχίζω και την γυμναστική. Όχι ότι πεινάω, είμαι λάτρης του φαγητού. Απλώς προσέχω λίγο για να μπορέσω μετά το σοκ, που παθαίνει ο οργανισμός όταν κόβεις το τσιγάρο, να διατηρήσω τα κιλά μου στα ίδια επίπεδα”.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More