Τ. Σαμαράς στο TLIFE: ”Όπως όλοι, έτσι κι εγώ θέλω να κερδίσω!”

Ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο γνωστός και γλυκύτατος hair stylist, παλιότερα είχε διαψεύσει ότι θα συμμετάσχει στο Dancing With the Stars, ωστόσο όμως, τα πλάνα άλλαξαν και τελικά συμφώνησε.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο TLIFE, είπε σχετικά με τη συμμετοχή του:
”Με το χέρι στην καρδιά… Στην αρχή πίστευα ότι θα είναι πολύ εύκολο, αλλά τώρα που ξεκίνησαν οι πρόβες… είναι αρκετά δύσκολα. Θέλει πολλή δουλειά. Πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολα και τώρα βλέπω τα σκούρα! Ελπίζω να καταφέρω να χορέψω, προσπαθώ αρκετά. Πάντα μου άρεσε ο χορός! Είχα ασχοληθεί και πιο παλιά με το μπαλέτο, αλλά το ‘χω εγκαταλείψει εδώ κι αρκετά χρόνια.”

Ποια είναι η άποψή του για το consept της εκπομπής; ”Πιστεύω ότι το Dancing είναι το καλύτερο show της ελληνικής τηλεόρασης. Θα συμμετέχουν στην εκπομπή με τον τρόπο τους και hot ονόματα, όπως η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ευγενία Μανωλίδου, ο κύριος Λάτσιος μαζί με τον Φωκά Ευαγγελινό, η Έρρικα Πρεζεράκου και ο Αλέξης Κωστάλας. Είναι δηλαδή, από την αρχή, ένα show με προδιαγραφές, ακόμα κι εξωτερικού, οπότε έχεις εμπιστοσύνη να πας. Οι συμμετέχοντες είναι όλοι ένας κι ένας, οπότε γιατί να μην πήγαινα;

Ο Τρύφωνας τα ”βγάζει πέρα” εύκολα στις πρόβες; ”Αυτό νομίζω ότι είναι κι ένα ρίσκο για ‘μένα, γιατί δεν είναι η δουλειά μου. Ούτε το θέατρο, ούτε το τραγούδι, ούτε ο χορός. Αισθάνομαι μεγάλη κούραση. (γέλια) Ειδικά τα σηκώματα… είναι πάρα πολύ δύσκολα! Και για ‘μένα που δεν τα ‘χω ξανακάνει… Έχεις να μάθεις τη χορογραφία, είναι δύσκολο. Πιστεύω να τα καταφέρω!

Πώς πήγαν οι πρόβες; Θέλει να κερδίσει; ”Οι πρόβες κύλησαν ομαλά, με πολλά όμως πιασίματα, με πονάει κι η μέση μου, το γόνατό μου (γέλια) Όπως και όλοι έτσι κι εγώ, θέλω να κερδίσω. Αλλά και να μην κερδίσω… Όλα στο πρόγραμμα είναι, δεν θα γίνει κάτι. Έτσι κι αλλιώς, είναι για φιλανθρωπικό σκοπό. Χαίρομαι πολύ που το κάνω και βοηθάω με τον τρόπο μου. Παρτενέρ μου είναι η Άννα Κλόντια, μια πολύ καλή χορεύτρια και χορογράφος. Μου έχει ετοιμάσει μια φοβερή χορογραφία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί της. Μέσα σε 4 μαθήματα έχω ήδη καταφέρει κάποια πράγματα”.

Δες το βίντεο από την πρόβα του Τρύφωνα:

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More