Γ. Στάνκογλου: “Έχω μάθει να ζω με πολύ λίγα χρήματα!”

O Γιάννης Στάνκογλου, που υποδύεται τον πλούσιο κτηματία, Ανδρέα Βανδουλάκη στην επιτυχημένη σειρά του Μega, “Το Νησί” μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά, την αναγνωρισιμότητα και το επάγγελμα του ηθοποιού. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην οικογένειά του και δήλωσε πως αν υπήρχε δυνατότητα θα επέστρεφε στην Αμερική που έζησε για κάποιο διάστημα.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στο “Νησί” και το πόσο άλλαξε αυτό τη ζωή του, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε στο “Έθνος”: “Καθόλου εκτός από το ότι έζησα περισσότερο στην Κρήτη, λόγω των γυρισμάτων και απέκτησα καινούριους φίλους εκεί. Στο μυαλό μου έχω πολλές όμορφες φρέσκιες εικόνες”.
Όσον αφορά την επιτυχία και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης για τον ίδιο, ο Γιάννης Στάνκογλου δήλωσε: “Δεν συμβαίνει συχνά στην τηλεόραση, να υπάρχει feedback από την ίδια τη δουλειά. Δεν στέκομαι όμως, σε αυτά. Προσπαθώ όσο μπορώ να κλείνομαι στο καβούκι μου και να παίρνω δύναμη για τις επόμενες δουλειές” και πρόσθεσε: “Ο κόσμος με αντιμετωπίζει θετικά. Όσοι με πλησιάζουν δεν εκδηλώνουν ακραιές συμπεριφορές. Δείχνουν θαυμασμό και στα μάτια τους βλέπω σεβασμό”.
Παράλληλα, ο Γιάννης Στάνκογλου, που είναι παντρεμένος με την σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη – Knutsen, αν και δεν μιλά για την προσωπική του ζωή, ανέφερε: “Αποφεύγω να εμφανίζομαι σε εκπομπές και να μιλάω για τα προσωπικά μου. Με την γυναίκα μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί και έχουμε μια κόρη 19 μηνών. Την Φαίδρα… Σαν πατέρας έχω αναλάβει πολλές ευθύνες αλλά προσπαθώ να είμαι χαλαρός”.
Τέλος, για το ενδεχομένο να φύγει και να πάει να ζήσει μόνιμα στην Αμερική, ο ίδιος είπε: “Αν υπήρχε η προοπτική μονιμότητας θα πήγαινα ξανά στην Αμερική. Δεν θα μπορούσα πλέον να έχω ανασφάλεια, περισσότερη από αυτή που έχει το επάγγελμα του ηθοποιού” και συνέχισε: “Έχω μάθει στο παρελθόν να ζω με πολύ λίγα χρήματα”.

Read More

And More