Το TLIFE στο πατρικό του Τ. Βοσκόπουλου που κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό

Πριν χαθεί το… πατρικό μας, φρόντισε το, είπε ο Τόλης στον δικηγόρο του που κατέθεσε αίτηση ανακοπής του πλειστηριασμού για το σπίτι στον Κορυδαλλό, για τα χρέη του μεγάλου μας τραγουδιστή προς την εφορία.

To ΤLIFE βρέθηκε στο πατρικό σπίτι του τραγουδιστή στον Κορυδαλλό. Εδώ είναι η εξωτερική γκαραζόπορτα.

Εδώ είναι στο εσωτερικό της γκαραζόπορτας και φαίνεται το σπίτι. Στον χώρο υπάρχει και άλλο κτίσμα

Σύμφωνα με τον Capital, το ακίνητο που βγαίνει στο ”σφυρί” στις 6 Απριλίου 2011 είναι ένα οικόπεδο 690 τετραγωνικών μέτρων στη διασταύρωση των οδών Έκτορος και Διογένους στον Κορυδαλλό με παλιά κτίσματα συνολικού εμβαδού 267, 8 τ.μ., αντικειμενικής αξίας 365.960 ευρώ, εμπορικής 839.000 ευρώ και η πρώτη προσφορά ορίζεται στις 664.000 ευρώ.
Ο Τόλης μέσω του του συνηγόρου υπέβαλε αίτηση ανακοπής του πλειστηριασμού υποστηρίζοντας πως είναι άκυρος επειδή όλες οι φορολογικές υποθέσεις του Βοσκόπουλου βρίσκονται σε δικαστική εκκρεμότητα αλλά και ότι ότι υπάρχουν πλημμέλειες στον πλειστηριασμό.
Το Δημόσιο έχει κατασχέσει ήδη τρία διαμερίσματα στην οδό Γ΄ Σεπτεμβρίου 153, στην Αθήνα, δύο κτίσματα στον Άγιο Ιωάννη Θεολόγο Μαλεσίνας που βρίσκονται σε οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων αλλά και όλα τα πνευματικά δικαιώματα του τραγουδιστή για τις επιτυχίες που ερμήνευσε.

Read More

And More