Ε. Μελέτη: Γιατί αποκάλεσε “όρθιο ζώο” το Γιώργο Λιάγκα;

Λίγο το σχόλια της Γκολεμά για τα παχούλα μπουτάκια των χορευτών του “Dancing with the stars”, λίγο το άστοχο σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα στο “Πρωινό μου” για την Ελεονώρα Μελέτη, που είπε πως είναι λίγο “τσουπωτή” και έχει παραπάνω κιλάκια και φούντωσε η… μάχη των κιλών.

Η Ελεονώρα πειράχτηκε αρκετά και άρχισε τα ειρωνικά σχόλια μέσα από το twitter της, λέγοντας χαρακτηριστικά το εξής: “Σιχαίνομαι τα κόκαλα. Τώρα έχω αδυνατίσει, έχω στόχο να πάρω 3 κιλά ακόμη. Έχω μπουτάκια και σε όποιον δεν αρέσει να ξεκινήσει δίαιτα”.
Η… συγκλονιστική συνέχεια των παραπόνων ήρθε μέσα από την εκπομπή της, όπου προφανώς για να απαντήσει στο “τσουπωτή” του παρουσιαστή του “Πρωινού μου”, έκανε λόγο για “όρθιο ζώο”, χωρίς βέβαια να κατονομάσει σε ποιον αναφέρεται, αλλά φωτογραφίζοντας τον Γιώργο Λιάγκα: “Επειδή το θέμα των κιλών σχολιάστηκε και μάλιστα από τους πλέον ακατάλληλους. Θα πω ότι δεν μπορώ να ακούω ένα όρθιο ζώο, έναν άντρα να μιλά για τα κιλά των χορευτών του “Dancing with the stars”. Ό,τι δεν είναι μαύρο δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι άσπρο. Αν κάποιος δεν έχει 1,70 πόδι δεν σημαίνει ότι είναι και χοντρός”, είπε χαρακτηριστικά.

Δες το video:

Read More

And More