Φ. Σκορδά: Στο πλατό του “Πρωινού mou” μέχρι τον τοκετό!

Σε ένα περίπου μήνα θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι καιη Φαίη Σκορδά περιμένει με αγωνία αυτήν τη στιγμή. Η γνωστή παρουσιάστρια έχει ήδη αγοράσει με τον συζυγό της Γιώργο Λιάγκα, όλα τα απαραίτητα για τον ερχομό του μωρού της και ετοιμάζεται να γίνει μανούλα.

Η Φαίη έχει πάρει προς το παρόν 12 κιλά και τρώει χωρίς τύψεις οτιδήποτε, από μπουγάτσες μέχρι fast food. “Συνήθως όταν τελειώνει η εκπομπή, παραγγέλνουμε στην Φαίη μπουγάτσες, σουβλάκια και γρήγορο φαγητό. Είναι κάτι που η ίδια μας ζητάει και που της τελευταίες εβδομάδες έχει γίνει πιο έντονο”, είπε άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον στο “People”
Μάλιστα, άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της αποκάλυψαν: “Μια περίοδο, πριν από δύο μήνες περίπου, ήθελε να τρώει μόνο junk food. Υπήρχε ένα κατάστημα γνωστής αλυσίδας fast food κοντά στο σπίτι τους, ανοιχτό όλο το 24ωρο, κι όποτε την έπιαναν οι λιγούρες της, ήθελε να τρώει αποκλειστικά από αυτό. Όσο “πλαστικό φαγητό” δεν έφαγε σε όλη της τη ζωή το δοκίμασε εκείνη την περίοδο. Μετά, ευτυχώς, της πέρασε”.
Η εγκυμοσύνη της Φαίης προχωρά κανονικά χωρίς άγχος και προβλήματα. “Θα προχωρήσουν στη γέννα με φυσιολογικό τοκετό και η Φαίη θα γεννήσει στο “ΓΑΙΑ”, στο “Ερρίκος Ντυνάν”, στη Μεσογείων. Προς το παρόν δεν υπάρχει ακόμη κάποιος συγκεκριμένος προγραμματισμός σχετικά με το πόσο καιρό θα απουσιάσει από την εκπομπή, ανέφερε φίλος της και συνέχισε: “Η ίδια θέλει να μείνει στη δουλεια όσο περισσότερο μπορεί. Άλλωστε, η καθημερινότητά της δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα με την εγκυμοσύνη”.
Οι προετοιμασίες για τον ερχομό του γιου της Φαίης και του Γιώργου, του Γιάννη τους, έχουν ήδη ξεκινήσει: Ετοίμασαν εδώ και κάποιες μέρες σχέδια για το δωμάτιο του παιδιού, αγόρασαν τα απαραίτητα, ενώ προγραμματίζουν ήδη να έρθει η μητέρα της Φαίης, Εύα, από τη Θεσσαλονίκη αμέσως μόλις γεννηθεί ο γιος τους.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More