Α. Καφετζόπουλος: ”Όταν στρέψεις την πλάτη σου στην τηλεόραση, στη στρέφει κι αυτή!”

Ο γνωστός ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος, που για 3 Σαββατοκύριακα του Απρίλη πριν το Πάσχα, θα εμφανίζεται στο ίδρυμα Κακογιάννη, παρουσιάζοντας παιδικά μουσικά παραμύθια, με τον Δημήτρη Μπασλάμ, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”ΕΓΩ!”, μίλησε για την τηλεόραση, την αποχή του από αυτή, καθώς και… τον ”Κυνόδοντα!”

Έχει αρκετό καιρό να παίξει στην τηλεόραση. Του γίνονται προτάσεις όλο αυτό το διάστημα; Τι νέο ετοιμάζει; ”Με εξαίρεση μερικά γκεστ σε σίριαλ φίλων, έχω να κάνω τηλεόραση από το 2008. Προτάσεις αυτή τη στιγμή δεν μου γίνονται. Αν κάποια στιγμή στρέψεις την πλάτη σου στην τηλεόραση, τη στρέφει κι αυτή σιγά σιγά. Σε ξεγράφουν – και δεν τους αδικώ. Βέβαια, δεν γίνονται και σειρές πια. Και δεν γίνονται σειρές στις οποίες τα ιδιωτικά κανάλια, θα πίστευαν πως είμαι πρόθυμος να παίξω ή θα ήταν πρόθυμοι να με πληρώσουν με μια αμοιβή, αρκετά μεγαλύτερη από εκείνη ενός νότερου συναδέλφου. Επιστρέφω, όμως, στην κρατική τηλεόραση με την εκπομπή εκλαϊκευμένης επιστήμης ”Εύρηκα”. Θα κάνω την παραγωγή και την παρουσίαση, κάτι που μου αρέσει πολύ”.

Σχετικά με τον ”Κυνόδοντα”, που πολλοί έσπευσαν να πουν ότι είναι κλεμμένο το σενάριο από ταινία μεξικάνικης παραγωγής, ο Αντώνης δήλωσε: ”Στην Ελλάδα ισχύει το ότι, όταν κάποιος ψηλώνει, του κόβουμε τα πόδια ή το κεφάλι, για να είμαστε όλοι, περίπου στο ίδιο ύψος. Αυτή είναι η παθογένεια που ”τρώει” αυτή τη χώρα και γενικότερα: αντιπαθούμε σφόδρα τους ανθρώπους που ξεχωρίζουν. Αισθάνθηκα πολύ υπερήφανος για την επιτυχία του Λάνθιμου, χωρίς να έχω ιδιαίτερες σχέσεις μαζί του, χωρίς να λέω πως από τις περσινές ταινίες, ο ”Κυνόδοντας” ήταν η αγαπημένη μου.”

Για την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του, είπε: ”Έχουμε ένα σπίτι και δύο αυτοκίνητα. Όπως μια μικροαστική οικογένεια. Καθώς και μια βάρκα. Και τίποτα στην τράπεζα. Κυριολεκτικά τίποτα” και κλείνοντας, ανέφερε πως αυτό που δεν αντέχει στους ανθρώπους είναι, το να είναι κάποιος αφιλότιμος!

Διάβασε περισσότερα στο ”ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More