Μ. Τσουρή: “Δεν θέλω η σχέση μου με τον Παναγιώτη να γίνει ριάλιτι!”

Από την πισίνα στη σκηνή του “Dancing with the stars”, βρέθηκε η διάσημη πολίστρια του Ολυμπιακού και της εθνικής ομάδας Μαρία Τσουρή. Η 26χρονη Χιώτισσα κέρδισε συμπάθειες στην πρώτη παρουσία της στο χορευτικό σόου, ωστόσο η βαθμολογία που πήρε την έφερε στην τελευταία θέση. Η ίδια ετοιμάζεται για το live της Κυριακής και μιλά για το παιχνίδι, το χορό και την προσωπική της ζωή.

Πρωταγωνίστρια στην αθλητική καριέρα της, δεν πρόκειται να παραδώσει τα όπλα και θα προσπαθήσει με ένα ταγκό που θα χορέψει την Κυριακή το βράδυ με τον καθηγητή και παρτενέρ της Πάνο Ξυλά να ανατρέψει την κατάσταση. “Ήθελα πολύ να ζήσω αυτήν την εμπειρία, γιατί για μένα είναι εμπειρία ζωής. Σκεφτείτε ότι δεν ξέρω να χορεύω ούτε τσιφτετέλι”, δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της στην “Espresso της Κυριακής”.
Για τη χαμηλή της βαθμολογία, η Μαρία είπε: “Το θεώρησα αναμενόμενο να μη χορέψω καλά. Οι αθλητές δεν έχουμε πλαστικότητα στις κινήσεις μας, το σώμα μας είναι δομημένο διαφορετικά και αυτό μας δυσκολεύει ιδιαίτερα. Πάντως, όταν είδα στο σπίτι το βίντεο εντυπωσιάστηκα από τον εαυτό μου. Δεν με έχω δει να χορεύω τόσο ωραία!”
Στην ερώτηση αν έχει ξεχωρίσει κάποιο διαγωνιζόμενο, η γνωστή αθλήτρια απάντησε: “Για μένα ο σταρ του “Dancing” είναι ο Τρύφωνας Σαμαράς. Δεν τον γνώριζα και ομολογώ ότι με έχει εντυπωσιάσει. Εχει κλέψει τις καρδιές μας. Είναι απίστευτος, αληθινός, φιλικός, αγαπητός άνθρωπος, η ψυχή του σόου. Αν με ρωτάς για χορευτικές ικανότητες, υπάρχουν αρκετοί που χόρεψαν καλά, όπως η Νάντια Μπουλέ, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Γιώργος Γερολυμάτος, αλλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους για την προσπάθεια”.
Όσον αφορά την προσωική της ζωή και τη σχέση της με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο, η Μαρία δήλωσε πως δεν το κρατά κρυφό, απλώς αποφεύγει τη μεγάλη δημοσιότητα. “Εχω σχέση με τον Παναγιώτη. Δεν το έχουμε κρύψει, αφού κυκλοφορούμε μαζί και μας βλέπει ο κόσμος. Θα ήταν υποκρισία να έλεγα το αντίθετο. Ομως δεν επιθυμώ να γίνει η σχέση μου ριάλιτι. Δεν είναι ωραίο να με κυνηγάνε συνεχώς και να με ρωτάνε για τον Παναγιώτη”.
Τέλος, για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεουν οι αθλητές, η ίδια παραδέχτηκε: “Οι περισσότεροι αθλητές αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα. Εγώ ευτυχώς έχω νοικιάσει μόνη μου σπίτι γιατί έχω αυτή τη δυνατότητα. Οι υπόλοιποι όμως; Πρέπει να σου πω ότι δεν έχω πληρωθεί κανονικά από καμία ομάδα έως τώρα. Από τη Γλυφάδα έφυγα γιατί αντιμετώπιζε οικονομικό πρόβλημα, πέρσι από τον Εθνικό για τον ίδιο λόγο και τώρα το βρήκα μπροστά μου και στον Ολυμπιακό. Μεγάλη γκαντεμιά”.

Read More

And More