Γαρμπή – Σχοινάς: Όλη η αλήθεια για τα περιουσιακά τους!

Ο Τάσος Γιωτάκος, οικονομικός σύμβουλος της Καίτης Γαρμπή αλλά και πολλών άλλων καλλιτεχνών, μιλάει για πρώτη φορά απαντώντας σε όλη αυτήν τη φημολογία για θέματα που αφορούν την περιουσία του ζευγαριού.

“Η οικογένεια της Καίτης και του Διονύση έχει ισχυρή κεφαλαιακή βάση, με μεγάλη ακίνητη περιουσία. Έχει σπίτια στην Κεφαλονιά, στην Επίδαυρο, μεζονέτα στο Καστρί και άλλα… Όλα αυτά τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν είναι απαίσια κατασκευάσματα και δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση” λέει χαρακτηριστικά δτην “Espresso της Κυριακής”.
Για τα δυο σπίτια που αναφέρεται ότι πούλησε η οικογένεια στο Κεφαλάρι, ο γνωστός οικονομικός σύμβουλός δήλωσε: “Η οικονομική πολιτική της οικογένειας προσαρμόζεται σύμφωνα με τις εκάστοτε τάσεις της αγοράς. Ανέκαθεν διαχειριζόμασταν την ακίνητη περιουσία αντικαθιστώντας τη με περισσότερο κερδοφόρα ακίνητα, πουλώντας τα προηγούμενα σε πολύ ψηλότερες τιμές από τις τιμές αγοράς” και πρόσθεσε: “Το σπίτι στην αρχαία Επίδαυρο αποτελεί επενδυτική πρόκληση για σοβαρούς επενδυτές και, σύμφωνα με τις προτάσεις που θα μας κάνουν, λειτουργούμε ανάλογα, υπό την προϋπόθεση ότι θα επενδύσουμε ξανά το ποσό της αξίας αγοράς του ακινήτου. Προς το παρόν δεν ψάχνουμε για κάτι, εκτός αν βρεθεί κάποιος που θα αντιληφθεί την αξία του”.
Ακόμη, για την αποχή της γνωστής τραγουδίστριας από τις πίστες και τη μετακόμιση στο εξωτερικό: “Η αλήθεια είναι ότι η Καίτη Γαρμπή απέχει για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Φοίβο (η οποία απέδωσε καρπούς, αφού την ανέδειξε σε ένα από τα πρώτα ονόματα της εμπορικής δισκογραφίας αλλά και σε κορυφαίο όνομα της νυχτερινής Αθήνας) κάνει μια στροφή στη λεγόμενη “ποιότητα”, με ωραία μεν τραγούδια, αλλά χωρίς μεγάλες πωλήσεις”.

Read More

And More