Α. Οικονομάκου: “Δεν πουλάω τη ζωή μου!”

Ενοχλημένη από τη συμπεριφορά των παπαράτσι που δημοσίευσαν φωτογραφίες με προσωπικές στιγμές της φαίνεται πως είναι η Αθηνά Οικονομάκου. Η τηλεοπτική “Ξένια” μίλησε για το κυνηγητό με τους φωτογράφους, την επιτυχία της σειράς “Ζωή της άλλης” και τα επόμενα σχέδιά της.

“Κάποιοι από τους παπαράτσι δεν μου είναι καθόλου αγαπητοί, είναι αγενείς και άξεστοι και έφθασαν να με απειλούν, ότι αν δεν κάτσω στην πόζα που θέλουν, θα πάνε στους εργοδότες τους και θα τους πουν να με “κράξουν” στα περιοδικά τους… Εξοργίστηκα. Εγώ δεν πουλιέμαι και δεν πουλάω τη ζωή μου και δεν φωτογραφίζομαι με τους ανθρώπους που είναι μαζί μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο “Έθνος”.
Για τις φωτογραφίες με τις προσωπικές στιγμές της που είδε δημοσιευμένες, η ίδια είπε: “Σοκαρίστηκα πολύ με το που είδα προσωπικές μου στιγμές σε περιοδικά. Και το ορκίζομαι δεν ήξερα τίποτα – γιατί κάποιοι θα πουν ότι είναι στημένο. Κλονίστηκα, τα έχασα πραγματικά, αλλά δεν πρέπει να χάνω την ψυχραιμία μου”.
Στην ερώτηση, αν έχει χάσει το μέτρο, τώρα που έχει αποκτήσει μεγάλη δημοσιότητα, η Αθηνά Οικονομάκου δήλωσε: “Δεν καβάλησα το καλάμι γιατί έχω άλλες αρχές από την οικογένειά μου. Στα 25 μου είχα τη χαρά και την τιμή να παίζω σε μια σειρά που έχει που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο. Γιατί πρέπει να χάσω το μέτρο;”
Όσον αφορά το ρόλο της στη σειρά και το τέλος των γυρισμάτων η ίδια δήλωσε πολύ χαρούμενη και ικανοποιημένη. “Την αγάπησα την Ξένια, έγινε κομμάτι μου, αλλά το επόμενο βήμα που θα κάνω θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό”, είπε και συνέχισε: “Έπειτα από δυο χρόνια μαραθώνιου, τελείωσαν τα γυρίσματα και τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Από τη μια χαίρομαι που έχω χρόνο για εμένα, από την άλλη λυπάμαι που έχασα την “οικογένεια” που φτιάξαμε εκεί”.

Read More

And More