Αυτοκτόνησε η πρώην σύντροφος του άντρα της Α. Ωνάση!

Η 36χρονη Cibele Rosa, έδωσε τέλος στη ζωή της το Σάββατο, πέφτοντας από το παράθυρο του σπιτιού του τελευταίου της συντρόφου που βρισκόταν στον έβδομο όροφο. Ο Gilberto Scarpa αυτοκτόνησε στις 30 Ιανουαρίου με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, από το ίδιο παράθυρο στο Morumbi του Sao Paolo. Η Cibele όπως φάνηκε δεν άντεξε τον χαμό του.

Η Cibele υπήρξε σύντροφος του συζυγου της Αθηνάς Ωνάση, Αlvaro De Miranda. Μαζί είχαν κι ένα κοριτσάκι. Το μοντέλο από την Βραζιλία, τα τελευταία χρόνια, είχε πολλές ατυχίες στη ζωή του, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Ντόντα και την απόφαση του δικαστηρίου να δώσει την επιμέλεια του παιδιού τους στον πατέρα, προσπάθησε να φτιάξει τη ζωή της με τον νέο της σύντροφο. H Cibele είχε ακόμη ένα αγόρι. Ένα τροχαίο ατύχημα όμως κόστισε τη ζωή του αγαπημένου της, ενώ η ίδια αναγκάστηκε να κάνει δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις.

Αφού έχασε τον τότε αγαπημένο της, οι ατυχίες συνεχίστηκαν. Βρήκε ακόμη έναν μεγάλο έρωτα τον Gilberto Scarpa, αλλά όλα τελείωσαν αφού έδωσε τέλος στη ζωή του. Τον Απρίλιο είχαν προγραμματίσει να παντρευτούν. Η Cibele φαίνεται ότι δεν άντεξε τόσο πόνο. Λίγο πριν αυτοκτονήσει ανέβασε στο youtube ένα βίντεο με στιγμές τους και φωτογραφίες τους και στη συνέχεια το έβαλε στο twitter της.

Η Cibele άφησε και μία επιστολή στο περιοδικό Caras που απευθύνεται στα παιδιά της και αναφέρει μέσα τον Αlvaro και την Αθηνά Ωνάση:

“Συγχωρήστε τη μαμά, αλλά η μοναξιά είναι μια τρομερή φυλακή, είναι σαν να ήταν κλειδωμένη μέσα μου, είμαι κουρασμένη, λυπάμαι guys, αλλά η έλλειψη με πονά… ομολογώ ότι με τον Gilberto ήταν όλα πιο εύκολα. Τον αγαπώ πάρα πολύ, δεν ήξερα καν πώς μπορώ να συνεχίσω εδώ στο σπίτι ήταν κρύο, έχω την αίσθηση ότι βγαίνω από το σώμα μου μερικές φορές, και αυτό μου δίνει ανακούφιση στον πόνο. Πριν από λίγες εβδομάδες ένιωσα μια ελαφρότητα στο σώμα, σαν να απουσίαζα ήδη από τον γήινο κόσμο… Σας αγαπώ παιδιά… Βίβιαν, αν και βρισκόμαστε πια σε άλλες ζωές, να ξέρεςι ότι δε σε εγκατέλειψα ποτέ. Ο πατέρας σου έδωσε ένα εκατομμύριο δολάρια για να σε πάρουν από μένα, δεν είχα καμία διέξοδο. Fe, oμοίως… θα είμαι παντού για σας, στο ποδόσφαιρο, στην πραγματοποίηση των ονείρων σας…

Doda, εύχομαι μια μέρα ο Θεός να σας συγχωρέσει για αυτό που κάνατε με την Αθηνά και με τα παιδιά, λυπάμαι … η Αθηνά δε θα μάθει ποτέ πως είναι η πραγματική αγάπη. Πονάω τώρα, όμως, ήμουν απόλυτα ευτυχής δίπλα στον Gilbert, έναν άνθρωπο που αγαπούσε την αλήθεια, που ποτέ του δεν είπε ψέματα, που δε φορούσε μάσκες και έτσι πήγε μέχρι το τέλος. Πήδηξε από το κτίριο από ντροπή…”

Μήπως την ακολούθησε η κατάρα της οικογένειας Ωνάση;

Αυτό είναι το βίντεο που έφτιαξε η ίδια για τον Gilberto.

Read More

And More