Δύσκολες στιγμές για Τσιρίλο – Ασημακοπούλου

Δύσκολες στιγμές περνούν η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο. Το γνωστό ζευγάρι που σε λίγο καιρό ετοιμαζόταν να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ήρθε αντιμέτωπο με το θάνατο ενός πολύ αγαπημένου του προσώπου.

Ο πατέρας του Ιταλού αμυντικού του ΠΑΟΚ “άφησε” την τελευταία του πνοή τη Δευτέρα, απρόσμενα και απροσδόκητα. Όπως έγινε αμέσως αντιληπτό ο Τσιρίλο ήταν συντετριμμένος από αυτή την εξέλιξη και αμέσως ζήτησε και έλαβε άδεια προκειμένου να μεταβεί στην πατρίδα του και να παραστεί στην κηδεία του.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξέδωσε και ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Μπρούνο Τσιρίλο για την απώλειά της. “Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης και το Δ.Σ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς τον Bruno Cirillo και τους οικείους του για τον απροσδόκητο θάνατο του πατέρα του Ιταλού ποδοσφαιριστή. Ο Τσιρίλο αναχώρησε σήμερα για την πατρίδα του προκειμένου να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του”, αναφέρθηκε στην ανακοίνωση.
Ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι πολύ λυπημένος, όπως και η συζυγός του Έλενα Ασημακοπούλου. Οι δυο τους που απέκτησαν μια πανέμορφη κορούλα είχαν σχεδιάσει να κάνουν το θρησκευτικό γάμο, αλλά τα σχέδιά τους φαίνεται πως αναβάλλονται προς το παρόν, λόγω της σοβαρής απώλειας που είχαν.

Read More

And More