Και πάλι έγκυος η Thalia! Δες το baby shower party της!

Θυμάσαι την τραγουδίστρια και ηθοποιό Thalia, από την “Μαρία της γειτονιάς” και τη “Μαριμάρ”; Είναι και πάλι έγκυος!

H Thalia είναι παντρεμένη με τον πρώην σύζυγο της Mariah Carey, Tommy Mottola. Αυτή την περίοδο περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Η εγκυμοσύνη της Thalia, επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του ζευγαριού, ο οποίος όμως δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής `El Gordo y la Flaca´ και πολύ καλή φίλη της Thalia, δήλωσε πως η τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πως αποφάσισε να μην μάθει το φύλο του παιδιού της μέχρι να γεννηθεί.

Μία νύχτα πριν τον ερχομό της στο Ακαπούλκο για την συμμετοχή της σε γνωστή απονομή βραβείων, η δημοφιλής παρουσιάστρια Lili Estefan βρισκόταν μαζί με την Ταλία στα γενέθλια του θείου της Εμίλιο Εστεφαν στο Μαϊάμι. Εκεί η Lili Estefan μπόρεσε να μιλήσει με την Thalia για το πως πάει η εγκυμοσύνη της.

“Είναι πολύ ενθουσιασμένη, δεν θέλει να μάθει το φύλο του παιδιού. Προτιμάει να είναι έκπληξη. Εγώ της είπα αυτό δεν γίνεται, πρέπει αν το γνωρίζουμε για να το ανακοινώσουμε”, είπε η Estefan.

“Θυμάμαι ότι την κάλεσα να δειπνήσει στο σπίτι μου, εκείνη την φορά δεν παρατήρησα ότι δεν ήπιε καθόλου αλκοόλ, ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα ήταν έγκυος, και έτσι την είδηση την έμαθα εβδομάδες αργότερα” δήλωσε η ανηψιά του μουσικού παραγωγού Emilio Estefan.

Πρόσθεσε επίσης πως αυτή με την Τhalia είναι περισσότερες φίλες και δεν νοιώθει τόσο δημοσιογράφος μαζί της, γι’αυτό αποφάσισε να μη δώσει στη δημοσιότητα αυτό το μυστικό.

“Θα μπορούσα να κρατήσω ένα μυστικό για όλη μου την ζωή για την φίλη μου Thalía. Ως μητέρα πάντα είναι κάτι πολύ ωραίο να είσαι έγκυος και πάντα θες εσύ προσωπικά να δίνεις την είδηση, να μη σε προλάβει κάποιος άλλος, αλλά να είσαι εσύ αυτή που θα ανακοινώσει κάτι τόσο ευχάριστο”

Η Lili είπε πως δεν γνωρίζει αν η Τhalia θα πουλήσει τα αποκλειστικά για το μελλοντικό της μωράκι σε κάποιό περιοδικό.

“Δεν την έχω ρωτήσει αν έχει σκεφτεί να πουλήσει τα αποκλειστικά με το μωρό της, αλλά ότι θα πουλήσει είναι σίγουρο, και το πιθανότερο τα χρήματα θα δοθούν σε καλό σκοπό”, δήλωσε η παρουσιάστρια.

Δες τα βίντεο από το baby shower party της!

Read More

And More