H Μ. Λυκούδη στο TLIFE για το δεύτερο παιδάκι της: ”Ο μπέμπης μοιάζει σ’ εμένα!”

Η Μένη Λυκούδη και ο Αλέξης Τόγιας, που παντρεύτηκαν στις 15 Ιουλίου το 2007 κι έχουν ήδη αποκτήσει μια κορούλα την Αριάδνη, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού απέκτησαν ένα ακόμα μέλος στην οικογένειά τους… Το βράδυ της περασμένης Κυριακής η Μένη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι 4 κιλών και 430 γραμμαρίων, που τους έχει πάρει τα μυαλά! Η χαρά του ζευγαριού δεν μπορούσε να κρυφτεί με τίποτα!!

Το TLIFE επικοινώνησε με το ζευγάρι και η ”τρελα – Μένη” με τον γιο της μαμά, δεν σταμάτησε από την χαρά της να γελάει, να κάνει χιούμορ και να εύχεται σε κάθε γυναίκα να καταφέρει να ζήσει αυτό το συναίσθημα της γέννησης. Η Μένη, που θα επιστρέψει σπίτι της την Πέμπτη, μας είπε χαρακτηριστικά: ”Αυτήν την εμπειρία εύχομαι να την ζήσει κάθε γυναίκα, γιατί όταν τη ζεις, τότε καταλαβαίνεις πραγματικά πώς είναι αυτό το συναίσθημα της ολοκλήρωσης. Είναι πάρα πολύ ωραίο!”

Και συνέχισε: ”Είναι ένα αγοράκι γλυκύτατο κι αρκετά ήσυχο, μέχρι στιγμής. Είναι το παιδί φαινόμενο… Γεννήθηκε 4 κιλά και 430 γραμμάρια. Ολόκληρο παιδί. Αφού λέγαμε ”αυτός θα πάει κατευθείαν στρατό”. Έχει πολύ πλάκα και είναι πολύ καλός! Έχω κι ένα κοριτσάκι, την Αριάδνη, που είναι 32 μηνών. Θα γίνει 3 χρονών τον Ιούλιο. Ο μικρός θα έχει το όνομα του πεθερού μου… Στέφανος. Είναι απίστευτος! Μου το φέρνουν για να τον θηλάσω, κάθεται μαζί μας, τον χαζεύουμε. Μετά από κάποια ώρα τον παίρνουν οι κοπέλες για να τον αλλάξουνε, να τον κάνουνε μπάνιο και μου τον ξαναφέρνουν. Ο σύζυγος είναι τρελαμένος! Και με την κόρη μου και τώρα και με τον μικρό!

Πώς ήταν η εγκυμοσύνη της; ”Δόξα το Θεό, είχα πολύ καλή εγκυμοσύνη και στα δύο παιδιά. Στο δεύτερο πήγα με πρόκληση τοκετού, γιατί ο μικρός δεν έλεγε να βγει, είχε βολευτεί. (γέλια) Οι άνθρωποι του νοσοκομείου ”Ρέα” μ’ εξυπηρέτησαν πάρα πολύ καλά. Ήταν όλοι δίπλα μου κι ένιωθα απόλυτη ασφάλεια, πραγματικά. Οι γιατροί μου, ο κύριος Μουστακαρίας Θοδωρής και ο κύριος Χασιάκος Δημήτρης, ήταν πολύ δυνατό team και γενικά όλο το προσωπικό ήταν εξαιρετικό. Είχα ένα πάρα πολύ καλό τοκετό. Δεν πιέστηκα, δεν κουράστηκα. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν και καλώς εχόντων των πραγμάτων επιστρέφουμε όλοι μαζί σπίτι την Πέμπτη!”

Πώς αντιδρά η μικρή της κορούλα στην απουσία της; ”Η μικρή έχει μερικές περίεργες αντιδράσεις, από όσα μου λέει η μητέρα μου κι ο άντρας μου, γιατί την παίρνει κι εκείνος κάποιες ώρες. Πάνε και παίζουν στην παιδική χαρά, ώστε να μην νιώθει πολύ έντονα και των δυο μας την απουσία. Να είναι λιγότερο αισθητή. Εγώ μιλάω μαζί της πολύ στο τηλέφωνο κι έχει κάποια ξεσπάσματα, κάτι που είναι λογικό. Η μαμά της έφυγε από το σπίτι και λείπει κάποιες μέρες, κάτι συμβαίνει. Αρχίζει κι αντιλαμβάνεται πια αυτό που πρόκειται να συμβεί. Κάνει διάφορα καψονάκια στον παππού και τη γιαγιά της, που την φροντίζουν τώρα. Ήταν μέσα στο πρόγραμμα αυτό. Καταλαβαίνεις τι πρόκειται να γίνει και στο σπίτι μετά… Έπεται συνέχεια… (γέλια) Δεν έχει δει ακόμα τον μπέμπη, δεν επιτρέπεται να έρθει στο μαιευτήριο, αλλά κι εγώ το προτιμώ που θα τον δει κατευθείαν σπίτι. Γιατί, να έρθει εδώ, να τον δει και να γυρίσει μετά σπίτι και να κλαίει… Δεν ξέρω πώς μπορεί ν’ αντιδράσει, που θα δει εμένα εδώ με το μωρό… Αν ήταν μεγαλύτερη σε ηλικία, δεν θα είχα πρόβλημα, γιατί θα καταλάβαινε.”

Σε ποιον μοιάζει όμως, ο μπέμπης; Όπως είπε ο σύζυγος της Μένης, ”τα μωρά όταν είναι τόσο μικρά δεν μπορείς να καταλάβεις σε ποιον μοιάζουν, αλλά η αλήθεια είναι πως φέρνει αρκετά προς την Αριάδνη όταν ήταν μωρό”. Κι εκείνη τη στιγμή η Μένη απάντησε: ”Είναι κράμα και των δύο, αλλά… Σ’ εμένα μοιάζει!’‘ κι ο Αλέξης είπε: ”Στην Μένη γράψτε ότι μοιάζει και του χρόνου που θα μας ξαναπάρετε, θα σας πω ότι τώρα μοιάζει σ’ εμένα!” (γέλια)

Η Μένη, που είχε κερδίσει τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Γιανγκ στο διαγωνισμό ομορφιάς του ANT1, το 1997, δήλωσε σχετικά με τα επαγγελματικά της: ”Με το πρακτορείο μου δεν έχουμε διακόψει. Έκανα κάποιες δουλειές και μετά την Αριάδνη, κυρίως διαφημιστικά. Απλά έχω επιλέξει να ασχολούμαι περισσότερο με το μεγάλωμα των παιδιών. Η αδερφή μου η Ράνια, για παράδειγμα, που έχει τον άντρα και το παιδάκι της, είναι πιο πολύ στα πράγματα. Εμένα ήταν επιλογή μου αυτό. Είμαι μια Real Housewife (γέλια). Όταν υπάρχει κάποια δουλειά διαφημιστική ή ένας κατάλογος, πηγαίνω και το κάνω. Απλά λόγω της μικρής και τώρα του μικρού κάνω επιλεκτικά πράγματα.”

Και η κουβέντα έληξε πολύ γλυκά, καθώς εκείνη τη στιγμή της έφερναν στο δωμάτιο τον μπέμπη που πεινούσε, για να τον θηλάσει!

Ρεπορτάζ: Μαρία Πορτοκαλάκη

Read More

And More