Α. Ναθαναήλ στην Τατιάνα: ”Στήριζα στο 95% οικονομικά την οικογένειά μου για πολλά χρόνια!”

H Aννίτα Ναθαναήλ, μία από τις Real Housewives of Athens, βρέθηκε σήμερα στο πλατό του ”Αξίζει να το ζεις” και μίλησε στην Τατιάνα για τα επαγγελματικά της βήματα, τα προσωπικά της δρώμενα και το ριάλιτι στο οποίο συμμετέχει.

Πώς είναι η μέρα της; Τι κάνει με το που ξυπνάει; ”Ξυπνάω στις 7 κι από εκείνη την ώρα η μέρα μου είναι στην μπρίζα. Ξυπνάω αυτήν την ώρα, γιατί όλα είναι προγραμματισμένα, τα παιδιά ετοιμάζονται σε χρόνο ντε τε και τα πηγαίνω στο σχολείο. Η μέρα μου περιορίζεται από την ώρα που θα αφήσω τα παιδιά στο σχολείο το πρωί (8.00) μέχρι το μεσημέρι (14.00) που θα τα πάρω. Ό,τι προλάβω, το κάνω μέσα σ’ αυτό το παράθυρο. Η προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά, ο πιο σημαντικός σκοπός στη ζωή μου. Όλα τα άλλα έπονται.”

Μοιράζεται τις δουλειές του σπιτιού και την φροντίδα των παιδιών με τον Κρις; ”Ο Κρις δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ και τα Σάββατα μέχρι αργά τ’ απόγευμα. Οπότε έχω προσαρμόσει τους ρυθμούς μου, στους δικούς του. Είμαι στην μόνιμη τσίτα. Αλλά κι ο Κρις σε μια ώρα ανάγκης είναι εκεί και μπορεί ν’ αφήσω κάποια στιγμή, αν χρειαστεί, τα παιδιά στην επιχείρησή του. Είναι καταπληκτικός πατέρας, είναι εκεί τα σαββατοκύριακα, στις διακοπές, στον κοινό μας χρόνο, αλλά ουσιαστικά είμαι μόνη μου. Δεν τα μοιραζόμαστε. Εργάζομαι μαζί με τον Κρις, εδώ και τρία χρόνια. Χτίσαμε μια δική μας εταιρεία, την PC Express, ανοίγουμε κατάστημα και στην Πάτρα, οπότε ”τρέξε Αννίτα” γιατί ο Κρις δεν ξέρει και πολύ καλά ελληνικά. Ασχολούμαι επίσης, με την διακόσμηση και τα παιδιά, φυσικά.”

Και συνέχισε: ”O Kρις ήταν πολίστας. Η πορεία μας ήταν δύσκολη. Έμεινε αρκετά χρόνια εκτός δράσης, δεν μπορούσε να βρει την επαγγελματική του ταυτότητα κι εγώ στήριξα την οικογένειά μας στο 95% για πολλά χρόνια. Ήξερα με τι άνθρωπο έχω να κάνω, παρόλο που του είπα το ”ναι” την τρίτη μέρα. Βασίστηκα σ’ έναν άνθρωπο πανέξυπνο, με αρχές, σωστή οικογένεια και δουλευταρά.”

Τι έκανε όταν πέρασε κρίση με τον σύζυγό της για να ξαναφουντώσει τον έρωτά τους; ”Πριν από μερικά χρόνια, που περάσαμε μια μικρή κρίση, μια μονοτονία, πήγα στο ”Πάμε πακέτο” και του έκανα ερωτική εξομολόγηση! Αυτό μας ανέστησε για αρκετό χρονικό διάστημα και ζούσαμε ξανά τον έρωτά μας, όπως τους πρώτους μήνες.”

Δες το βίντεο:

Read More

And More