Θ. Μαραντίνης:Τη Σίσσυ την κορόιδεψα και με παντρεύτηκε! Είναι πολύ όμορφη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου και μίλησε για τον γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον γιο του Φίλιππο και την μπάντα του, τους Onirama.

Στην αρχή μιλήσανε για τις ζήλειες των γυναικών και ο τραγουδιστής είπε πως δεν έχει γνωρίσει γυναίκα που δεν ζηλεύει και το ίδιο κάνει και η Σίσσυ άσχετα αν το αρνείται.

Όταν ο Πέτρος ρώτησε τον τραγουδιστή για το αν έχει μετανιώσει που πάνω στα “καλά” του χρόνια που θα μπορούσε να έχει αρκετά διαφορετική ζωή πήγε και παντρεύτηκε, απάντησε αρχικά με χιούμορ: “Όλοι κάνουμε λάθη! Ευτυχώς έχουμε χιούμορ να τα αντιμετωπίζουμε… Βασικά ροκ είναι κάποιος που ακούει την καρδιά του και κάνει αυτό που θέλει και όχι αυτό που κάνουν όλοι. Εγώ έκανα αυτό και δεν το μετανιώνω. Λίγο την κορόιδεψα κιόλας. Αυτή είναι περισσότερο “ριγμένη” παρά εγώ… Τόσο όμορφη που είναι!”

O Θοδωρής για τον γιο του είπε πως τον τελευταίο χρόνο κατάλαβε πως έχει παιδί και πως πριν ήταν μια απλή πληροφορία στο μυαλό του. Τώρα επικοινωνούνε! Μάλιστα στον Φίλιππο αρέσει πολύ, η μουσική και τραγουδάει!

Read More

And More