Μ. Συνατσάκη: Το Dancing είναι η “πληρωμή” μου για την δουλειά μου στο x-factor”!

Η 27χρονη παρουσιάστρια, Μαίρη Συνατσάκη, σε συνέντευξή της στο ”Πρώτο Θέμα”, μίλησε για το Dancing with the stars 2 και τους διαγωνιζομένους.

Έτσι, αρχικά δήλωσε ότι το ”Dancing with the stars” είναι η πληρωμή της για την καλή δουλειά που έκανε στο X- factor. ”Οι άνθρωποι της παραγωγής και του καναλιού με γνώρισαν καλύτερα μέσα απότ ο X-factor και λογικά έμειναν ικανοποιημένοι από τη δουλειά μου εκεί”, είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια παραδέχτηκε πως, λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το πρώτο live είχε συγκλονιστικό άγχος, δεν είχε έστω και λίγη ανάσα, αλλά μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ηρέμησε.

Ποια είναι όμως, η πιο αστεία φάση που έχει συμβεί στο green room και δεν είδαμε; ”Στο πρώτο live ο Τρύφωνας Σαμαράς χόρευε ξέφρενα όλη την ώρα και ο Νάσος Γαλακτερός είχε φτιάξει κερκίδα και φώναζε: ”Βάλτε και κανένα 8.”

Ποιος από τους διαγωνιζομένους έχει πιο πολλή πλάκα και πιος είναι ο πιο αγχωμένος; ”Ο Τρύφωνας, ο Κώστας και η Νατάσσα έχουν πολλή πλάκα, η Ελεονώρα είχε πολύ άγχος, αλλά ακόμη είναι νωρίς. Γνωριζόμαστε σιγά – σιγά και νομίζω πως σε λίγο καιρό θα έχω πιο σαφή εικόνα.”

Αλήθεια, όμως… Τι λένε κάθε τόσο στο ακουστικό της Μαίρης; ”Με ειδοποιούν σχετικά με το πότε είναι έτοιμες οι κάρτες για τις βαθμολογίες και πόσο χρόνο έχω στη διάθεσή μου. Η συντάκτριά μου είναι σαν την Βουγιουκλάκη στην ”Μοντέρνα Σταχτοπούτα”. Αγαπημένη της ατάκα είναι το ”πιο γρήγορα, πιο γρήγορα”…

Πότε θα δούμε 9άρια και 10άρια από τους κριτές; ”Θα αργήσουμε, είμαι σίγουρη. Υποψιάζομαι κάπου εκεί στα μισά του σόου και μετά. Να σταματήσει κι ο Ερμής να είναι ανάδρομος. Δεν έχω ιδέα από αστρολογίες, μάλλον σας παραπληροφορώ τώρα!”

Read More

And More