A. Πρέλεβιτς : “Μαγειρεύω, σιδερώνω, καθαρίζω!”

Η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για την ιππασία, για την εκπομπή “10 με 1 Μαζί”, για τον αγαπημένο της Δημήτρη Χαριτόπουλο, αλλά και για το πόσο νοικοκυρά είναι!

Για την ιππασία δήλωσε ότι έκανε από μιρκή, αλλά τώρα δεν έχει πολύ χρόνο : “Όταν ήμουν μικρή έκαν πολύ ιππασία, συμμετείχα και σε αγώνες. Τώρα συνήθως κάνω μόνο το καλοκαίρι, γιατί τότε έχω περισσότερο ελεύθερο χρόνο.”

Για την εκπομπή “10 με 1 Μαζί” που συμμετέχει η ίδια είπε : “Είναι η πιο δύσκολη τηλεοπτική ζώνη, με τρομερές απαιτήσεις από το κοινό. Χαίρομαι πολύ που ξεκίνησα από μια τόσο ανταγωνιστική ζώνη, γιατί μπήκα αμέσως στα βαθιά!”

Για τον επί 3 χρόνια σύντροφό της η Άννα δήλωσε : “Περνάμε πάρα πολύ ωραία και τώρα που ξεκίνησα να δουλεύω δεν υπάρχει πιο ωραία αίσθηση από το να γυρνάς σπίτι από μια πολύ κουραστική μέρα και να ξέρεις ότι θα δεις τον αγαπημένο σου.”
Τέλος το όμορφο μοντέλο αποκάλυψε ότι για χάρη του κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο καλή νοικοκυρά : “Μαγειρεύω, καθαρίζω, σιδερώνω. Μου αρέσει πολύ να κάνω δουλειές του σπιτιού και τελευταία έχω μάθει να φτιάχνω διάφορα φαγητά που θεωρούσα πολύ δύσκολα όπως κεφτεδάκια, φασολάκια και γεμιστά.”

Read More

And More