Κ. Μαρτάκης: “Αν ήμουν gay μπορεί και να το παραδεχόμουν”

Ο Κώστας Μαρτάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ”Down Town”, μίλησε για το σεξ, τις σχέσεις, την οικογένειά του και τους ομοφυλόφιλους. Όσον αφορά στην άποψή του για το σεξ κι αν έχει πάψει να είναι εξαρτημένος από αυτό, ο Κώστας ανέφερε: ”Όχι. Και νομίζω πως δεν θ’ αλλάξει… Ποτέ! (γέλια) Μας έχουν στερήσει πολλά πράγματα, ζούμε σε δύσκολες εποχές, ας κρατήσουμε τουλάχιστον και κάτι που μας δίνει ηδονή. Δεν κόβεται το ρημάδι…”

Έχει κάνει ποτέ έρωτα με θαυμάστριά του; ”Όχι, αλλά με ιντριγκάρει πολύ η ιδέα. Γιατί όχι; Επειδή θα είναι θαυμάστριά μου; Tο μόνο που με απασχολεί είναι η ηλικία. Τουλάχιστον ας είναι ενήλικη.”

Πολλοί αμφισβητούν την σεξουαλικότητά του. Τι δηλώνει; ”Δεν μ’ ενδιαφέρει καθόλου. Ας λένε ότι θέλουν! Από τότε που ξεκίνησα, έχω ακούσει χιλιάδες πράγματα. Παρόλο που είμαι ευαίσθητος άνθρωπος, ενεργοποιούσα τις άμυνές μου και έκλεινα τ’ αφτιά μου. Δεν με αφορούσε το τι λεγόταν για ‘μένα. Τότε, μάλιστα, είχα την Ελένη Λουκά, που με έβριζε σε καθημερινή βάση. Με έλεγε gay και άθεο. Έκανα καλή προπόνηση. Αν ήμουν μπορεί και να το παραδεχόμουν. Εχω αρκετούς φίλους gay.”

Αυτή την εποχή έχει σχέση; ”Εδώ και επτά μήνες είμαι μόνος μου. Θα ήθελα όμως να κάνω μια σοβαρή σχέση, να έχω μια κοπέλα που να με καταλαβαίνει για να μπορέσω σε καμιά δεκαριά χρόνια να φτιάξω τη δική μου οικογένεια. Μια μεγάλη οικογένεια, γεμάτη αγάπη, όπως αυτή που μεγάλωσα.”

Που ξοδεύει τα χρήματά του; ”Καταρχήν συντηρώ την οικογένειά μου και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Αυτοί οι άνθρωποι με μεγάλωσαν και μου στάθηκαν. Τώρα είναι η σειρά μου να τους βοηθήσω.”

Διάβασε περισσότερα στο ”Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More