Η Penelope Cruz γίνεται η νέα μούσα του Woody Allen!

Μια συνεργασία – έκπληξη ετοιμάζουν η Penelope Cruz και ο Woody Allen. Μετά την επιτυχία τους στην ταινία “Vicky Cristina Barcelona”, που έδωσε στην γνωστή πρωταγωνίστρια την ευκαιρία να είναι υποψήφια για Oscar, η ομάδα επιστρέφει δυναμικά, με μια νέα ταινία στη Ρώμη.

“Έχω ήδη κανονίσει την επόμενη ταινία μου, αλλά πρέπει να ρωτήσω τον σκηνοθέτη για το αν πρέπει να αποκαλύψω περισσότερα. Είναι πολύ μυστικοπαθής, είναι… ο Woody Allen. Καταλαβαίνετε πως δεν μπορώ να αποκαλύψω τίποτα παραπάνω”, δήλωσε η Ισπανίδα ηθοποιός στο EW.
Όσο για τον γνωστό σκηνοθέτη, ο ίδιος είχε πει πριν από λίγο καιρό πως του αρέσει να γυρίζει ταινίες σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. “Είναι εκπληκτικό να έχεις τη δυνατότητα να δουλεύεις σε διαφορετικά μέρη, όπως όταν κάναμε τα γυρίσματα για το “Manhattan” στη Νέα Υόρκη, το “Match Point” στο Λονδίνο και το “Vicky Cristina Barcelona” στην Μπαρτσελόνα. Κάθε φορά μπορώ να παρουσιάζω ένα ξεχωριστό σενάριο αγάπης σε διαφορετικούς τόπους και αυτή τη φορά σχεδιάζω να γυρίσω ένα ξεχωριστό σενάριο, σε ένα από τα πιο αγαπημένα μου μέρη”.

Read More

And More