Ποια σταρ θέλει να γίνει είδωλο όταν πεθάνει;

Είδωλο μετά το θάνατο της θέλει να γίνει η Lady Gaga! Αυτό είπε μεταξύ άλλων η βασίλισσα της στο CNN και την εκπομπή του Larry King. Στη συνέντευξη που έδωσε, μίλησε για την υγεία της, την καριέρα και τα πρώτα της βήματα.

Η Lady Gaga μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και την αγάπη της για το τραγούδι. “Ήμουν performer από την κοιλιά της μητέρας μου”, λέει στην εκπομπή και αποκαλύπτει πως πριν γίνει τραγουδίστρια είχε δουλέψει ως σερβιτόρα. “Τα έξοδα για τα demo μου ήταν πολλά και δεν μπορούσε να τα καλύψω με 20 δολάρια την εβδομάδα. Γι’ αυτό είχα δουλέψει σερβιτόρα!”, αναφέρει.

Παρόλα αυτά, η Lady Gaga θεωρεί πως γεννήθηκε για να τραγουδά και να ξεσηκώνει το κοινό. Η ίδια αναφέρει πως δεν θεωρεί ότι είναι είδωλο αλλά θα ήθελε κάποια στιγμή να γίνει. “Θέλω να γίνω είδωλο όταν πεθάνω”, λέει στον Larry King. Όσο για το όνομα της, λέει πως ξεκίνησε ως παρατσούκλι που της είχαν κολλήσει οι φίλοι της καθώς το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Ακόμα, η Lady Gaga παραδέχεται πως θα άνοιγε τη συναυλία του Michael Jackson στο “This is it” λέγονταςπόσο στενοχωρημένη ήταν με το θάνατο του. “Είμαι συντετριμμένη με το θάνατο του”, λέει η Lady Gaga.

Για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της λέει ότι της αρέσει να ξαφνιάζει τους θαυμαστές της και να παρουσιάσει μια άλλη οπτική για τη γυναικεία πλευρά της.

Τέλος, για το θέμα της υγείας της, που πολλά έχουν γραφτεί, αναφέρει ότι είναι καλά και προχωρά δυναμικά!

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Lady Gaga:

Read More

And More