Καϊλή – Διαμαντίδης: Παντού μαζί!

Τον έρωτά τους χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα φαίνεται πως ζουν ο γνωστός εφοπλιστής Πασχάλης Διαμαντίδης και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή. Το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε πριν λίγες μέρες σε μια έκθεση με είδη κυνηγιού και αλιείας και οι δυο τους έδειχναν πολύ χαλαροί και ήρεμοι.

Ο φωτογραφικός φακός της “Real Life” τους απαθανάτισε μαζί, την ώρα που βρίσκονταν στην έκθεση. Με casual λουκ, αθλητικές φόρμες και παπούτσια, το ζευγάρι που αγαπά τη φύση, τη θάλασσα και τα σκάφη περιηγήθηκε για δυο περίπου ώρες στα περίπτερα και ενημερώθηκε για ό,τι νέο κτυκλοφορεί στο χώρο του ψαρέματος. Το ενδιαφέρον, άλλωστε του 27χρονου εφοπλιστή για τη θάλασσα είναι μεγάλο και όποτε βρίσκει χρόνο πηγαίνει με το σκάφος του στην Τζια και περνά πολύ χρόνο εν πλω.
Όσο για την Εύα, εκείνη συμμετέχει όσο περισσότερο μπορεί και συνοδεύει τον αγαπημένο της σε κάποιες από τις εξορμήσεις του. Οι δυο τους, εξάλλου, φαίνονται πολύ ερωτευμένοι. “Συνεχώς κοιτάζονταν ή έκλειναν το μάτι ο ένας στον άλλον, περπατούσαν χέρι χέρι και αντάλλαζαν τρυφερές ματιές”, ανέφερε άνθρωπος που τους είδε από κοντά.

Read More

And More