Moore – Kutcher: Εκστρατεία κατά της παιδικής πορνείας!

Μια εκστρατεία κατά της παιδικής πορνείας έχει ξεκινήσει το φιλανθρωπικό ίδρυμα “The Demi and Ashton Foundation” με στόχο την προστασία των ανήλικων παιδιών. Πολλά ονόματα της ξένης showbiz συμμετέχουν σε αυτή την κίνηση της Demi Moore και του Ashton Kutcher.

O Sean Penn, o Jaime Foxx, o Bradley Cooper, η Jessica Biel, η Sofia Vergara, ο Ben Stiller, ο Gerard Butler, ο Justin Timberlake και η Eva Longoria, είναι μερικά από τα διάσημα ονόματα που συμμετέχουν στη νέα καμπάνια με όνομα “Real Men Don’t Buy Girls” (Οι αληθινοί άνδρες δεν αγοράζουν κοπέλες).

Το διάσημο ζευγάρι που ξεκίνησε την εκστρατεία μετά από ένα ταξίδι του Kutcher στην Καμπότζη, όπου έμεινε άφωνος από τα όσα είδε αναφορικά με την εκμετάλλευση των παιδιών. “Έβλεπα 6 και 7 χρονών κοπέλες να βιάζονται για το κέρδος. Είπα στον εαυτό μου ότι δεν θέλω να ζω σε έναν κόσμο που συμβαίνουν τέτοια πράγματα και εγώ δεν κάνω τίποτα γι’ αυτό”, είχε πει ο ίδιος.

Οι δυο τους, μάλιστα, ψάχνοντας το θέμα ανακάλυψαν ότι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες 100.000-300.000 παιδιά γίνονται σκλάβοι και πωλούνται για το σεξ, ενώ πάνω από ένα εκατομμύριο κοπέλες παγκοσμίως είναι μπλεγμένες στην πορνεία. Έτσι, μέσω κάποιων βίντεο προσπαθούν να ενημερώσουν τον κόσμο σχετικά με την παιδική πορνεία στην Αμερική.

Δες τους διάσημους που συμμετέχουν στην εκστρατεία:

Read More

And More