Στο χειρουργείο ο Νίκος Κουρκούλης

Εσπευσμένα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο, χθες το βράδυ, ο Νίκος Κουρκούλης. Ο γνωστός τραγουδιστής που ταλαιπωρείται τον τελευταίο καιρό από φριχτούς πόνους στον ώμο, το χέρι και τον αυχένα θα υποβληθεί σήμερα σε χειρουργική επέμβαση στην δεξιό του ώμο.

Οι πόνοι του γνωστού καλλιτέχνη έχουν ξεκινήσει εδώ και δυο βδομάδες και γι’ αυτόν το λόγο οι συνάδελφοί του στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά στη Θεσσαλονίκη, η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Κώστας Καραφώτης έχουν αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Ο γνωστός τραγουδιστής θεώρησε πως οι πόνοι οφείλονται σε κάποια ψύξη και πως χρειαζόταν ξεκούραση.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, οι πόνοι έγιναν πιο έντονοι και η σύζυγός του Κέλλυ τον συνόδευσε χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν ψύξη, αλλά ισχυρή κάκωση στο νεύρο, στον δεξιό ώμο, που του προκαλούσε φριχτούς πόνους στον αυχένα.
Έτσι, ο Νίκος Κουρκούλης βρίσκεται από χθες το βράδυ στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και σήμερα θα υποβληθεί σε επέμβαση. Στο πλευρό του είναι από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του.
Μάλιστα, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας ο γνωστός τραγουδιστής αναγκάστηκε να ακυρώσει κάποιες προγραμματισμένες εμφανίσεις του, ενώ δεν είναι σίγουρο αν θα καταφέρει να βρεθεί στη σκηνή για το κλείσιμο των εμφανίσεων στο “Fix” στη Θεσσαλονίκη.

Read More

And More