Ποιο διάσημο μοντέλο κατέστρεψε τη μύτη του από την χρήση ναρκωτικών;

Η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο, Tara Palmer Tomkinson δεν μπορεί να κρυφτεί πια. Έβαλε τα χέρια της κι έβγαλε τα μάτια της… ή καλύτερα την μύτη της! Λίγο πριν τον γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ τρέχει για να επιδιορθώσει τη ζημιά στη μύτη της, αλλά φαίνεται πως κάτι τέτοιο είναι ακατόρθωτο! Κι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της κατάχρησης ναρκωτικών ουσιών, από τις οποίες δεν μπορεί να ξεκολλήσει.

Η 39χρονη Tara Palmer βγήκε στην αγορά του Λονδίνου για ψώνια και προσπαθούσε να προστατευθεί από τα φλας των φωτογράφων, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η ίδια ήταν πολύ αμήχανη και ντρεπόταν, λόγω της παραμόρφωσης της μύτης της. Σύμφωνα με την Daily Mail, η Tara ήλπιζε πως μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα είχε μια ”καινούργια”, παρόλα αυτά όμως, όχι μόνο δεν επιδιορθώθηκε αλλά παρομοιάζεται από πολλούς, σαν μύτη μποξέρ που έφαγε μπουνιά.

Όλα αυτά λοιπόν, είναι συνέπεια της συνήθειας της Tara, να ξοδεύει 400€ περίπου την ημέρα σε κοκαΐνη. Το 2006 μάλιστα, είχε υποβληθεί σε επέμβαση 6.000€ προκειμένου να αποκαταστήσει την ζημιά, που είχε προκληθεί ανάμεσα στα ρουθούνια της. Η ίδια τον Φεβρουάριο είχε δηλώσει: ”Θα ήταν ιδανικό αν κατάφερνα να επιδιορθώσω την μύτη μου πριν τον γάμο. Παρόλα αυτά δεν νομίζω πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.”

Ας ελπίσουμε το πάθημα να έγινε μάθημα στην ίδια, αλλά και σε πολλούς άλλους εθισμένους στις ουσίες. Γιατί αυτό είναι και το λιγότερο…

Read More

And More