Γ. Αρναούτογλου: Μιλά για το χωρισμό του με την Νάντια!

Για τα όνειρά του, τη νέα εκπομπή που θα ξεκινήσει στο Mega, το βιβλίο που γράφει και το χωρισμό του με την Νάντια Μπουλέ μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάποιον άνθρωπο στη ζωή μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός παρουσιαστής όταν τον ρώτησαν που αφιερώνει το αγαπημένο του τραγούδι και πρόσθεσε πως αυτήν την περίοδο της ζωής του δεν έχει σχέση, αλλά είναι πολύ καλά.
Μιλώντας για τη σχέση του με την Νάντια Μπουλέ και το χωρισμό τους, ο ίδιος αποκάλυψε στο “Down Town”: “Εκείνο που έχω να πω επειδή διάβασα και τη συνέντευξη που έδωσε (η Νάντια) είναι πως όντως, σε αυτή τη σχέση δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία. Δυστυχώς, όμως, για κάποιους συγκεκριμένους λόγους δεν ήταν ουσιαστική αυτή η ευκαιρία. Η πικρία που μου μένει από αυτή την ιστορία είναι πως δύο άνθρωποι που έχουν πολύ δυνατά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο δεν τα καταφέρνουν, γιατί η ευκαιρία που τους δίνεται, λόγω κάποιων συνθηκών, δεν είναι ουσιαστική”.
Παράλληλα, ο Γρηγόρης σημείωσε ότι η Νάντια είναι πολύ ταλαντούχο παιδί – και όχι μόνο τηλεοπτικά. “Διαθέτει και μια εκπληκτική, μαγική φωνή. Είμαι μεγάλος θαυμαστής της”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Από κάθε σχέση διδάσκεσαι. Απλά, η Νάντια υπήρξε από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Ήταν στην κορυφή της πυραμίδας της δικιάς μου ζωής και με βοήθησε να καταλάβω πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να το περιγράψω αυτό”.
Όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα, ο ίδιος δήλωσε πολύ χαρούμενος που ξανασυνεργάζεται με το Mega σε μια εκπομπή, όπου θα βγει με την κάμερα στο δρόμο, όπως είχε κάνει πριν χρόνια.
Για την απουσία του από την τηλεόραση, ο Γρηγόρης εξομολογήθηκε πως αυτή η παύση του έκανε καλό. “Στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπάρχει το τέλος. Απλώς δεν μπορώ να σκεφτώ ότι το τέλος ήρθε στα 37 μου”, είπε.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More