Αdele : Τρελαίνομαι για το φαγητό! Δεν με ενοχλούν τα κιλά μου

Η καριέρα της βρίσκεται στα ύψη. Έχει καταπληκτική και υπέροχη φωνή. Τα τραγούδια της επιτυχίες. Είναι γλυκιά και όμορφη και όπως λέει η ίδια: “Δεν έχω πρόβλημα με τα κιλά μου”…
Ο λόγος για την Adele που μέσα σε ένα χρόνο είδε την καριέρα της να απογειώνεται. Τώρα έγινε και εξώφυλλο στο περιοδικό America’s Rolling Stone.

Στα 22 της χρόνια το ένα τραγούδι της μετά το άλλο γίνονται επιτυχίες. Και η ίδια το απολαμβάνει όπως απολαμβάνει και το… φαγητό.
“Τρελαίνομαι για το καλό φαγητό. Μου αρέσει να τρώω και δεν ντρέπομαι να το πω. Άλλωστε φαίνεται”, δήλωσε στο περιοδικό γελώντας.
“Μην μου πεις όμως για γυμναστήριο. Το βαριέμαι πολύ και δεν μου αρέσει. Δεν έχω πρόβλημα με τα κιλά μου και δεν ξέρω γιατί κάποιοι το κάνουν θέμα. Όπως μου λένε έχω καλή φωνή. Και με αυτή τη φωνή κέρδισα τον κόσμο αλλά και τους κριτικούς. Προσέχω την εμφάνιση μου, δηλαδή να ντύνομαι καλά και να είμαι περιποιημένη όμως δεν έχω σκοπό να κάνω δίαιτα. Τραγουδίστρια είμαι όχι μοντέλο”, συμπλήρωσε η Adele.
“Η ζωή μου είναι γεμάτη με δράμα και δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ με το αν φαίνομαι όμορφη. Μου αρέσει να τρώω καλά και να πίνω καλό κρασί. Δεν νομίζω ότι θα έδειχνα ποτέ το στήθος μου ή τα οπίσθια μου για να κερδίσω τον κόσμο. Μου αρέσει να βλέπω το στήθος και τα οπίσθια της Lady Gaga και της Katy Perry. Τα λατρεύω! Αλλά η μουσική δεν είναι αυτά. Δεν κάνω μουσική για τα μάτια του κόσμου αλλά για τα αυτία του. Αυτό με νοιάζει”, είπε η βρετανή τραγουδίστρια.
Και έχει απόλυτο δίκαιο.

Read More

And More