Συνελήφθη ο Nicolas Cage μετά από άγριο μεθύσι!

Ο βραβευμένος με όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός φαίνεται πως ξέρει πολύ καλά να κάνει την μεθύστακα!!! Αυτός ο ρόλος είναι που του χάρισε το χρυσαφένιο αγαλματάκι το 1995 για το “Αφήνοντας το Las Vegas”, εκείνος είναι που του στοίχισε 11.000 δολάρια και λίγες ώρες στη φυλακή ξημερώματα Σαββάτου. Ο Nicolas συνελήφθη για διατάρραξη κοινής ησυχίας, αλλά και κακοποίηση σε βάρος της γυναίκας του.

Ο Nicolas Cage βρίσκεται αυτό τον καιρό στην Νέα Ορλεάνη για τις ανάγκες της νέας ταινίας όπου πρωταγωνιστεί με τίτλο Medaillon (φωτογραφία αριστερά, από τη σύλληψη).

Επειδή φυσικά τα γυρίσματα είναι χρονοβόρρα, ο Nicolas νοίκιασε κάποιο σπίτι με την συζυγό του προκειμένου να μπορεί να βρίσκεται κοντά στα γυρίσματα. Γυρίζοντας τα ξημερώματα του Σαββάτου και αφού είχε πιει “λιγάκι” παραπάνω, δυσκολευόταν να εντοπίσει το σπίτι που έμενε.

Τι κι αν η γυναίκα του προσπαθούσε να τον πείσει πως δεν ήταν εκείνο, έξω από το οποίο είχε σταματήσει! Μάταιος κόπος. Ο Nicolas έβαλε της φωνές και την άρπαξε από το μπράτσο προκειμένου να μπουν στο ξένο σπίτι. Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει, να χτυπά ό,τι έβρισκε μπροστά του – κυρίως παρκαρισμένα – αυτοκίνητα. Μάλιστα τα δημοσιεύεματα αναφέρουν πως ο διάσημος ηθοποιός εισέβαλε σε tattoo shop πετώντας τα ρούχα του και ουρλιάζοντας πως θέλει να του κάνουν τατουάζ. Στη συνέχεια ζητούσε από τους υπεύθυνους του καταστήματος να καλέσουν την αστυνομία, γιατί δεν μπορούσε να βρει το σπίτι του.

Οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία που τον συνέλαβε με την κατηγορία της διατάρραξης της κοινής ησυχίας και της άσκησης βίας απέναντι στη γυναίκα του.

Read More

And More