Α. Ωνάση: Χρυσές δουλειές στο Σκορπιό! Δες φωτογραφίες

Η Αθηνά Ωνάση βάζει τέλος στα σενάρια που την θέλουν να πουλά το Σκορπιό και ετοιμάζει επενδύσεις στο παραδεισένιο νησί του Αριστοτέλη Ωνάση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, η μοναδική κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Ωνάση έχει αναθεωρήσει πλήρως τις σκέψεις της περί πώλησης του καταπράσινου νησιού και ξεκίνησε ήδη τις διαδικασίες αξιοποίησής του, προκειμένου σύντομα να μετατραπεί σε ένα μοναδικού κάλλους και αισθητικής πολυτελές θέρετρο που κάθε καλοκαίρι θα φιλοξενεί τους rich and famous του κόσμου.

Μάλιστα, η Αθηνά έχει αναθέσει την υλοποίηση των έργων σε ένα επιτελείο έμπιστων φίλων και συνεργατών του Αλβάρο, που επισκέφτηκαν το μικρό διαμάντι του Ιονίου προκειμένου να τσεκάρουν και να μελετήσουν τις προοπτικές αξιοποίησης του νησιού. Η ομάδα των ανθρώπων της Αθηνάς και του Αλβάρο αποτελείται από Βραζιλιάνους δικηγόρους, μηχανικούς και αρχιτέκτονες, οι οποίοι έχουν αναλάβει τη μελέτη του έργου, προκειμένου σύντομα να μπορεί να λειτουργεί το νησί ως όαση για VIPs.
Την περασμένη Πέμπτη, το θρυλικό νησί του Ιονίου επισκέφτηκαν συνολικά οκτώ έμπιστοι συνεργάτες της Αθηνάς και του Αλβάρο, οι οποίοι έφτασαν στο νησί με ελικόπτερο και παρέμειναν εκεί για περισσότερες από τρεις ώρες. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, περιηγήθηκαν σε κάθε γωνιά του κατάφυτου νησιού και ελέγξανε εξονυχιστικά όλες τις εγκαταστάσεις προκειμένου να συντάξουν τις μελέτες ανακαίνισης των κτιρίων, ώστε να μετατραπεί ο Σκορπιός σε πολυτελές θέρετρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτες κινήσεις της Αθηνάς και του Αλβάρο έχουν να κάνουν με την ανακαίνιση της βίλας του Ωνάση, όπου στο παρελθόν έχουν φιλοξενηθεί οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του κόσμου, ενώ στα σχέδιά τους είναι και η ανέγερση μιας επιπλέον πολυτελούς έπαυλης. Αρχική τους σκέψη είναι η ενοικίαση του νησιού, αφού με τα τωρινά δεδομένα δεν μπορούν αλλά και δεν τους συμφέρει να το πουλήσουν.

Read More

And More