Κ. Μισιχρόνη: “Υπήρχαν σκηνές που η Β. Χίσλοπ κρατούσε υπομονετικά το μπουφάν μου!”

Μπορεί η συμμετοχή της στο Νησί να την ευχαριστεί ιδιαίτερα, η ίδια βέβαια δεν πρέπει να έχει δει ούτε ένα επεισόδιο. Έχει επιλέξει να ζει χωρίς τηλεόραση και υπολογιστή. Το νόημα της ζωής “βρίσκεται στην καλή παρέα και τα ταξίδια”, όπως λέει χαρακτηριστικά.

Η Σαλονικιά ηθοποιός είναι αυτοδίδακτη. “Δεν έχω πτυχίο δραματικής σχολής και η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες οντισιόν αντιμετώπισα ένα είδος ρατσισμού” εξηγεί! Όπως αναφέρει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ξεκίνησε τις σπουδές της στο τμήμα Ψυχολογίας στο Ρέθυμνο, μόνο και μόνο για τους γονείς της. Αεικίνητη και ανήσυχη, έφτασε να πάρει συνέντευξη ως φοιτήτρια από τον Εμίρ Κουστουρίτσα. Δύο χρόνια μετά βρέθηκε στην Κρατική Σχολή Χορού και λίγο αργότερα στα πλαίσια μιας διεθνούς ομάδας χοροθεάτρου, στο Βερολίνο.

Η τηλεόραση μπήκε στη ζωή της από τη συμμετοχή στη σειρά “Γ4”. Το καλοκαίρι παράλληλα με τα γυρίσματα για το Νησί, θα ξεκινήσει μαθήματα Κουνγκ Φου. Όχι δεν το κάνει για ευχαρίστηση… πρέπει να είναι έτοιμη για την ταινία Chinatown όπου συμμετέχει δίπλα στην Θέμιδα Μπαζάκα, τον Γιάννη Στάνκογλου και μια σειρά ξένων ηθοποιών. Φαίνεται μάλιστα πως η Κατερίνα χρειάστηκε να κάνει πολλά μαθήματα για διάφορους ρόλους της. Για την Ηλέκτρα, την αγαπημένη του Δημήτρη από τη Σπιναλόγγα, βρέθηκε στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκαταστάσεως Τυφλών στην Καλλιθέα. Η Ηλέκτρα είναι τυφλή, κάτι που θέλει αρκετή προετοιμασία.

Η Μιρέλλα Παπαοικονόμου την ξεχώρισε μεταξύ των υποψηφίων του cast για τη σειρά, για τα υπέροχα και εντυπωσιακά μάτια της. Μιά για το Νησί, αποδίδοντας μέρος της επιτυχίας του στην επιμονή του σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη στην τελειότητα. Αναφέρεται και στην συγγραφέα του best seller, Βικτόρια Χίσλοπ η οποία ήταν πολύ δεμένη με την ομάδα των ηθοποιών. “Υπήρχαν σκηνές που καθόταν στην άκρη και κρατούσε υπομονετικά το μπουφάν μου για να μου το επιστρέψει μόλις τελειώναμε. Ποιά; Η Βικτόρια Χίσλοπ!”

Read More

And More