Ξεφυλλίζουμε το φωτογραφικό άλμπουμ από τα παιδικά χρόνια του Μαρτάκη!

Για τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι και τα παιδικά του χρόνια μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής που έχει “κλέψει” καρδιές με τις χορευτικές του φιγούρες στο “Dancing with the stars” δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτοπγραφίες από τα παιδικά του χρόνια.

Ο Κώστας γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1984 στην Αθήνα και από παιδί είχε τον τρόπο να κερδίζει τις γυναίκες. Μέχρι τα 22 του χρόνια ασχολήθηκε με το μπάσκετ στην ομάδα της περιοχής του. Μεγάλωσε στο Παλαιό Φάληρο και αγάπησε τη θάλασσα, γι’ αυτό τώρα που μένει μόνος του επέλεξε πάλι τα νότια προάστια.
Οι γονείς του χώρισαν όταν ο Κώστας ήταν δύο χρόνων και ο πατέρας του έπειτα από δικαστήρια πήρε την επιμέλεια της αδελφής του Τίνας. Μέχρι τα επτά χρόνια του ο Κώστας ένιωθε πληγωμένος από τον άσχημο αποχωρισμό. Οταν η μητέρα του ξαναπαντρεύτηκε πήρε την Τίνα πάλι κοντά της και τα δύο αδέλφια ήταν και πάλι μαζί. Στην οικογένεια ήρθε και ο Νίκος, στον οποίο τόσο ο Κώστας όσο και η Τίνα έδωσαν πολλή αγάπη.
Τα χρόνια πέρασαν και όταν η Τίνα παντρεύτηκε, ο Κώστας έγινε ο κουμπάρος της. Πριν από λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο η ανιψιά του, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία και του έχει ξυπνήσει το πατρικό ένστικτο. Μιλώντας στην “Espresso” ο τραγουδιστής δηλώνει: “Η οικογένειά μου πέρασε και καλές και δύσκολες στιγμές αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να έχω τις καλύτερες παιδικές αναμνήσεις και να μεγαλώσω με μεγάλη αγάπη και φροντίδα. Με την οικογένειά μου έχω άριστες σχέσεις και είναι πάντα δίπλα μου σε ό,τι και να κάνω”.
Δες τον γνωστό τραγουδιστή, όπως δεν το έχεις ξαναδεί:

Ο Κώστας Μαρτάκης στην Α’ Δημοτικού!


Στιγμυότυπα από το σχολείο!


Με την αδελφή του Τίτα

Με την J.Lo και τον συζυγό της!

Read More

And More