Ο κατηγορούμενος ως “αρχινονός” αποκαλύπτει την αλήθεια για την Α. Δημητρίου!

Ο άνθρωπος που σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, που ανέλαβε να “καθαρίσει” μια οικονομική υπόθεση της Αντζελας Δημητρίου με τον πρώην σύντροφό της Νοράι Σαπουτζιάν “σπάει” τη σιωπή του και μιλά μέσα από τη φυλακή για τη σχέση του με την λαϊδη του τραγουδιού

Ο Ακης Χέλμης μίλησε μέσα από τις φυλακές Ναυπλίου για τους διαλόγους του με την Αντζελα Δημητρίου που είδαν το φως της δημοσιότητας, καθώς και για το πώς γνώρισε τον Παναγιώτη Βλαστό.
Ο ίδιος σε συνέντευξή τους στην “Espresso” δήλωσε ότι είναι αθώος και ότι δεν μπορεί να πιστέψει πως το όνομά του φιγουράρει στην κορυφή της πιο ισχυρής εκ των τεσσάρων εγκληματικών οργανώσεων που κυριαρχούσαν στον χώρο της νύχτας.
Ο Ακης Χέλμης, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, φέρεται να προσέγγιζε μαζί με συνεργάτες του άτομα που χρωστούσαν χρήματα στους εντολοδόχους τους και χρησιμοποιώντας απειλές κατά της ζωής τους τούς υποχρέωναν να ξεπληρώσουν το χρέος τους. Ενα από τα άτομα αυτά ήταν και ο επιχειρηματίας Νοράι Σαπουτζιάν. Σύμφωννα με τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες της Αστυνομίας, ο Ακης Χέλμης μιλάει με την Αντζελα Δημητρίου, η οποία του αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας της χρωστάει το ποσό των 500.000 ευρώ και δύο πανάκριβα ρολόγια. Στη συνέχεια, ο Ακης Χέλμης, όπως αναφέρουν οι διωκτικές αρχές, παίρνει τηλέφωνο τον Νοράι Σαπουτζιάν για να λυθεί το θέμα.
“Την Αντζελα την έχω βοηθήσει πάρα πολύ. Της έχω συμπαρασταθεί ακόμα και οικονομικά. Εγώ ουσιαστικά μια εξυπηρέτηση στον κουμπάρο της πήγα να κάνω. Δεν είχα καμία σχέση μαζί της αλλά και με την υπόθεσή της. Αυτά θα τα πει και εκείνη, όταν θα έρθει η ώρα. Τη γνώρισα την εποχή που είχε προβλήματα με τη Δικαιοσύνη, όταν την κατηγορούσαν για κάποιες ακάλυπτες επιταγές. Εμείς πήγαμε στο τμήμα Ασφάλειας Περιστερίου. Εμείς δώσαμε τα χρήματα για να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Εγώ και ο κουμπάρος της”, ανέφερε χαρακτηριστικά..
Ακόμη, στην ερώτηση αν εκτός από τα χρήματα είχε ζητήσεις από τον πρώην σύντροφό της Άντζελας και δύο ρολόγια, απάντησε το εξής; “Δεν υπάρχει πουθενά αυτό. Η Αντζελα ποτέ δεν μου είπε κάτι τέτοιο εμένα προσωπικά. Ποτέ δεν έφτασε σε αυτό το σημείο. Το μόνο που έχω πει εγώ για εκείνη είναι πώς έφτασε η Αντζελα σε αυτό το σημείο να μην έχει λεφτά και να της τα έχουν φάει οι υπόλοιποι. Καμία σχέση με όλα αυτά που λέγονται”.
Τέλος, στη συνέντευξή του ο Ακης Χέλμης μιλάει και για τη φιλία που έχει δημιουργήσει τα δύο τελευταία χρόνια με τον Παναγιώτη Βλαστό, ενώ εκείνος βρίσκεται στις φυλακές. Αναφέρεται στις τηλεφωνικές συνομιλίες που είχε μαζί του όλο αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς και στη σχέση που είχε με τον πατέρα τού βαρυποινίτη μέχρι τον θάνατό του τον προηγούμενο μήνα.

Read More

And More