Μ. Τσουρή : Αν έρθει ο σύντροφός μου σε live θα γίνει πανικός και δεν υπάρχει λόγος!

Η Μαρία Τσουρή μίλησε στην εφημερίδα “Real life” για την συμμετοχή της στο “Dancing with the stars”, για την σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, για τον αν θα δούλευε στην τηλεόραση, αλλά και για τον Αντώνη Ρέμο!
Για το πως δέχτηκε να συμμετάσχει στο “Dancing” η ίδια αποκάλυψε ότι δεν είπε το ναι από την αρχή : “Το σκέφτηκα ξανά και ξανά και παρόλο που γνώριζα ότι θα πιεστώ είπα να το κάνω, και το έκανα. Ο φιλανθρωπικός σκοπός του παιχνιδιού για μένα είναι ο βασικότερος λόγος.”
Η Μαρία είχε δηλώσει πως ο σύντροφός της δεν θα πάει σε κάποιο live του σόου να την δει και εξηγεί τον λόγο : “Θέλω να είναι δίπλα μου αλλά ο Παναγιώτης δεν μπορεί όλο αυτό που συμβαίνει με την δημοσιότητα. Όσο και να λέμε ότι δεν θέλουμε να δώσουμε δημοσιότητα, αν έρθει από κοντά ξέρουμε ότι θα γίνει πανικός και δεν υπάρχει λόγος.”
Στην ερώτηση για το αν θα δούλευε ποτέ στην τηλεόραση είπε : “Αν υπάρξει κάποια πρόταση που μου αρέσει και μου ταιριάζει, θα το σκεφτόμουν. Δεν με ενδιαφέρει να υπάρχω στην τηλεόραση χωρίς λόγο, έτσι απλά για να βρίσκομαι.”
Τέλος αποκάλυψε πως ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι κολλητός της : “Κάνουμε παρέα όταν πηγαίνω και τον ακούω. Εγώ κάνω παρέα μαζί του μέσα από τα τραγούδια του. Έχω πάει πάρα πολλές φορές να τον δω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές!” και κλείνοντας είπε ότι το αγαπημένο της τραγούδι είναι “Με την πόρτα ανοιχτή” γιατί την εκφράζει πάρα πολύ!

Read More

And More