Μ. Κορινθίου: Δυσκολεύεται να πείσει την Ισμήνη ότι δεν χωρίζει!

Η Μαρία Κορινθίου φιλοξενούμενη της εκπομπής ”Πρωινή Μελέτη”, μίλησε σήμερα για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει με τον Γιάννη Αϊβάζη, καθώς και για το πόσο πολύ δυσκολεύτηκε να πείσει την κορούλα τους, Ισμήνη, ότι οι γονείς της είναι ακόμα μαζί. Η ίδια είπε: ”Όταν κάτι δεν ισχύει… πες μου εσύ. Αν ήσουν γονέας… πώς θα το περάσεις στο παιδί σου ότι κάτι που ακούγεται δεν ισχύει… όταν εκείνο είναι έξω, στο σχολείο κι ακούει… Αυτό με θυμώνει”.

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να ξεκίνησαν οι φήμες αυτές, επειδή οι δυο τους δεν κυκλοφορούσαν συχνά μαζί έξω, η Μαρία πρόσθεσε: ”Δεν μ’ αρέσει να ωραιοποιώ τα πράγματα. Είμαι ευτυχισμένη. Είναι επιλογή μου, που έχω κάνει την οικογένειά μου. Είμαι αφοσιωμένη και απόλυτα ολοκληρωμένη αυτή τη στιγμή με την οικογένειά μου. Όμως, όλοι οι άνθρωποι έχουμε τις στιγμές μας… Δηλαδή… είναι απόλυτα φυσιολογικό και να τσακωθείς με τον άντρα σου και μια μέρα να βαριέσαι, να έχεις νεύρα, να υπάρχουν εντάσεις. Αν τώρα οι άλλοι κάθονται και παρεξηγούν τα λόγια μου και τον τρόπο που λέω κάποια πράγματα, υποθέτω δεν έχουν σωστή αντίληψη”.

Και συνέχισε: ”Δεν θα άλλαζα τον τρόπο ζωής μου, μόνο και μόνο, για να διαψεύσω δημοσιεύματα. Θα μπορούσα να το κάνω αλλά δεν το θέλω”.

Τέλος, η ίδια δήλωσε σε ποια περίπτωση σκοπεύει να κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους δημιουργούν την παραφιλολογία: ”Αν αυτό παρατραβήξει και συνεχίσει να γίνεται σε σημείο υπερβολικά ενοχλητικό και σε σημείο που θεωρώ ότι απειλεί την οικογενειακή μου γαλήνη και προσπαθούν να μπουν μέσα στην οικογένειά μου, θα κινηθώ νομικά. Αλλά δεν θεωρώ ότι υπάρχει ακόμα λόγος”.

Read More

And More