Η Sarah Ferguson κοιμόταν με άνδρες επί πληρωμή;

Δεν προλαβαίνει να τελειώσει το ένα σκάνδαλο έρχεται το επόμενο! Ο λόγος για την Sarah Ferguson, την πρώην δούκισσα της Αγγλίας, η οποία προσπαθεί να βγάλει χρήματα με κάθε τρόπο…

Πριν από λίγες μέρες το όνομα της είχε μπλεχτεί σε ένα περίεργο σκάνδαλο, όπου η δούκισσα έκλεινε συμφωνία με μεγάλο επιχειρηματία΄για να τον φέρει σε επαφή με τον πρώην σύζυγο της έναντι τεράστιας αμοιβής. Τώρα, όμως, φαίνεται πως η δούκισσα έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω και μπλέκεται σε ερωτικό σκάνδαλο!

Η Fergie ψάχνει να βγάλει χρήματα με όποιον τρόπο μπορεί. Ποιος θα περίμενε όμως να φθάσει μέχρι και να κοιμηθεί με κάποιον για χρήματα; Το ερωτικό σκάνδαλο της πρώην δούκισσας σίγουρα θα ταράξει τους κύκλους των ευγενών της Αγγλίας και θα σοκάρει την καλή κοινωνία!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Global, κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την Αγγλίδα δούκισσα να έχει κοιμηθεί στο παρελθόν, με μεγιστάνες του πετρελαίου, έναντι διόλου ευκαταφρόνητης αμοιβής! Σύμφωνα με ένα πρώην μέλος του γραφείου Τύπου της Fergie “δεν ήταν η πρώτη φορά που η δούκισσα θα έπαιρνε χρήματα για τις υπηρεσίες της”.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η Fergie, πριν από τρια χρόνια, είχε πάρει 300.000 λίρες σε μετρητά, για να ταξιδέψει μια βδομάδα σε ένα γιοτ 65 μέτρων με δυο Άραβες που έχουν πετρέλαια. Σύμφωνα με την Global, ένας από τους όρους της συμφωνίας ήταν να ικανοποιήσει όλες τους τις επιθυμίες, ακόμη και τις ερωτικές “Η Sarah δεν είχε κανενα πρόβλημα αφού της αρέσει να μπλέκεται σε βρώμικες ιστορίες”, αναφέρει εμπιστευτικά ο πρώην συνεργάτης της και προσθέτει: “Λίγο αφότου είχε γυρίσει από το ταξίδι, την άκουσα να λέει σε ένα φίλο πως είναι ενθουσιασμένη με τη νέα της εμπειρία. Πέρασε καλά και πληρώθηκε κιόλας γι’αυτό!”

Δείτε το εξώφυλλο της εφημερίδας Globe

Read More

And More