Η συγκλονιστική αντάμωση μάνας και κόρης στην Τατιάνα!

Σήμερα στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις”, φιλοξενήθηκε μια σπουδαία κόρη και μια ξεχωριστή μητέρα. Ο μοναδικός άνθρωπος που έχει στη ζωή της η 20χρονη Μαρίνα – παιδί χωρισμένων γονιών – είναι η μητέρα της. Η κυρία Γεωργία την μεγάλωσε μόνη της, χωρίς να έχει ή να περιμένει την παραμικρή υποστήριξη από κάπου. Οι δυο τους κατοικούσαν εδώ και χρόνια σε καταυλισμό σεισμοπαθών. Έχουν περάσει τα πάντα μαζί, όλες τις δυσκολίες της ζωής. Πάντα αχώριστες, κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι.

Όλα αυτά τα χρόνια η κυρία Γεωργία έκανε διάφορες δουλειές για να εξασφαλίσει στην Μαρίνα τα απαραίτητα. Η κατάσταση της υγείας της μητέρας της, όμως, επιβαρύνθηκε από τις δυσκολίες και τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης. Έτσι, η Μαρίνα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Γυμνάσιο, για να είναι δίπλα της… Ανατροπή ρόλων, κατά τους οποίους η Μαρίνα έχει τον ρόλο της ”μαμάς” της μαμάς της, κάτι πραγματικά αξιοθαύμαστο.

Ξαφνικά όμως, πριν από έναν μήνα, η μάνα προκειμένου να μην επιβαρύνει άλλο το παιδί της και να μην στέκεται εμπόδιο στα όνειρα της κόρης της, αποφάσισε να εξαφανιστεί. Μετά από ένα μήνα λοιπόν, μάνα και κόρη συναντιούνται στην εκπομπή… Η εκπομπή έδωσε και σχετικό αριθμό τραπεζικού λογαριαμού, που φαίνεται στο βίντεο, στο οποίο όσοι επιθυμούν θα ενισχύσουν την Μαρίνα και την μητέρα της οικονομικά. Mάλιστα, δίπλα τους είναι και ο τραγουδιστής Νίνο, ο οποίος αυτό το διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και εμφανίστηκε με σωληνάκια στη μύτη, λόγω αναπνευστικού προβλήματος, όπως θα δεις.

Η Μαρίνα δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής: ”Την έπνιξαν τα χρέη, οι τύψεις για ‘μένα που σταμάτησα το σχολείο… Δεν ξέρω που είναι, την ψάχνω, την παίρνω τηλέφωνο και δεν το σηκώνει. Το σπίτι είναι άδειο χωρίς εκείνη. Ο πατέρας μου κάνει την ζωή του. Τον έχω δει συνολικά μια δυο φορές και δεν θέλω να τον δω άλλες. Σαν πατέρας δεν έχει κάνει κάτι για μένα, δεν έχει νοιαστεί. Όταν εγώ τον ήθελα δίπλα μου, αυτός δεν ήταν εκεί. Για μένα είναι ένας ξένος. Τον πατέρα που δεν είχα ποτέ, τον έχω βρει σ’ εκείνη. Είναι για μένα και μάνα και πατέρας. Εκείνη παλεύει τόσα χρόνια να με μεγαλώσει. Θεωρούσε ότι ήταν βάρος για μένα κι έφυγε από το σπίτι… αλλά δεν είναι έτσι. Αν μ’ ακούει, να γυρίσει πίσω! Μου λείπει!”

Πώς είναι τα πράγματα όμως, για την Μαρίνα, στο σχολείο; ”Υπήρχε πολύς ρατσισμός κατά καιρούς. Μου έλεγαν ”μένεις σε κοντέινερ, είσαι μέσα στη βρώμα…” Ήταν λίγο δύσκολο αυτό… Τα παιδιά που με ξέρανε, δεν έλεγαν κάτι, αλλά όσοι με έβλεπαν μόνο στο σχολείο έλεγαν διάφορα πράγματα”, είπε η Μαρίνα.

Η διάθεσή της όμως, άρχισε να καλυτερεύει, όταν η Τατιάνα της ανέφερε ότι, ”ο άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν τον πόνο των άλλων, είναι συνήθως, μέσα τους άσχημοι. Έχουν ασχήμια και σκληρότητα μέσα τους κι υποφέρουν και οι ίδιοι… Σ’ αυτούς δεν δίνουμε σημασία, γιατί δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε. Κρατάμε αυτούς που αξίζει να έχουμε κοντά μας.”

Δες το βίντεο επανασύνδεσης μητέρας και κόρης και την δήλωση του Νίνο!

Read More

And More